Vnúčik pri oslave svojich narodenín sa spýtal: teraz mám 5 rokov a kedy budem mať pätnásť?.Odpovedla som , že za desať rokov a to ja tu už nebudem, reakcia:..a kde budeš na cintoríne zakopaná..ale keby si nefajčila ešte by si tu bola.. A keď som si ta terase zapálila, tak vnučka kričala: deduško babina zasa fajčuje a je chorá. Takto som oslavovala ich 5 rôčkov.
Môj syn, keď mal asi 3 roky, niečo od mňa chcel..odpovedala som, že sa idem ešte vycikať, nech vydrží. Keď som vyšla, tak mi povedal, že klamem..na tázku prečo odpovedal: lebo si necikala, ale kakala, pretože si mala nôžky naopak..
musela som mu vysvetliť, že chlapci cikajú po stojačky a dievčatká musia sedieť.../špehoval ma popod dvere/.
Keď som čalaka tretieho potomka, starší mal 8 a mladší 6 rokov. Dohadovali sa, ako sa bábätko narodí..starší tvrdil, že mamičke rozrežú brúško a bábo vyberú, mladší zahlasil: mami kúpme si na balkon radšej koňa..ja už bábo nechcem. Nakoniec som mala cisársky.. a jasné, že starší bol múdry a povedal: ty krpec ani nevieš ako sa rodia deti.