Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Usporiadat
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

Lubaba Pozri príspevok
dúfam že si v pohode, toľko národov a potom sa z toho vymotaj, žijéééš?
Inak strašná kombinácia národov a hlavne tie vzťahy medzi nimi
V póóóhóóódééé, žijééém, dobrééé rááánkóóó všééétkýýým, prááájééém!
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

Dohodli sme sa s vnučkou, že ideme dať očičká oddýchnuť. Vnučka ma poprikrývala, poukladala všetky bábiky, chlpáčov aj nechlpáčov a konečne sa začala ukladať aj ona. V tom prišiel z vonku syn a niečim buchotal. Vnučka vybehla z detskej a nervózne na neho sykla: Tatkooo! Psssst! Syn sa pýtal čo sa deje a malá taká ustarostená vraví: "Uspávam babku a ty mi ju budíš" Ale nakoniec predsa len babka uspala vnučku
ludmilla ludmilla

ludmilla je offline (nepripojený) ludmilla

Náš Adam (10r.) skonštatoval, že keď bude veľký kúpi si Hammer a dcéra mu povedala, že si určite nájde najprv nejaké dievča a on zareagoval : "No veď práve na ten Hammer nejakú ulapím!!" - žeby to tí muži mali dnes ťažšie ako kedysi?!
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Správne rozmýšľa!!!
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

ludmilla Pozri príspevok
Náš Adam (10r.) skonštatoval, že keď bude veľký kúpi si Hammer a dcéra mu povedala, že si určite nájde najprv nejaké dievča a on zareagoval : "No veď práve na ten Hammer nejakú ulapím!!" - žeby to tí muži mali dnes ťažšie ako kedysi?!
Misoft, vyzerá to, že z Teba hovoria životné skúsenosti! Takže Ty si na čo "ulapil" tú svoju???
tomasenkoslav tomasenkoslav

tomasenkoslav je offline (nepripojený) tomasenkoslav

s mojou takmer dvojročnou dcerkou sme pozerali na UTUBE rozpravky. Deda Jozefa a Bambuľku, krtka, mickey mousa ale aj včielku Maju a Majku z Gurunu. Dcerka ešte nevie dokonale rozpravať a skloňovať a tak za pár hodin vznikla v jej malej hlavičke "včielka Maja z Buriny".
misoft misoft

oliwa
Misoft, vyzerá to, že z Teba hovoria životné skúsenosti! Takže Ty si na čo "ulapil" tú svoju???
Presne tak. . Lenže ja som nemal Hummera, len BMW o obsahu 0,6L (Bakeliten Motor Wagen) .
hubatá hubatá

hubatá je offline (nepripojený) hubatá

No a čo .......
my sme mali trabanta: na tachometri 20, u výfuku oheň a v očiach smrť .... heh !
Bionda Bionda

Bionda je offline (nepripojený) Bionda

som taká aká som
... a mali ste aj sedadlá sklopné, ktoré pôvodne boli pevné?
misoft misoft

hubatá, Bionda
Bol som "hrdým" majiteľom prepychového bakelitového "bavoráku", ktorý mal sklápacie sedadlá a bol kombík. Teda, keď som zložil a sklopil sedadlá, mal som tam celé letisko.
BTW: smiali sa tomuto "bavoráku", ale pomocou neho som ja rozťahoval Žiguláky a Moskviče i Škodovky v zime, keď im to nechccelo naskočiť. Tiež som si ho mierne "vytuningoval", takže na plný plyn mi ručička na tachometri trieskala za 120-kou a chcela ísť ďalej. Dokonca mi policajti radarom namerali 135 km/h a mysleli si, že majú radar v pr***li .
uct2007 uct2007

uct2007 je offline (nepripojený) uct2007

Malá vnučka, čo mala teraz vo februári 1 rok začala rozprávať a tak bola unavená a chcela spinkať. Hovorí mamine :
"Buvat, pienku (plienku), miko (mlieko), dudu"...
stručne a jasne, čo potrebuje a hotovo...
misoft misoft

Tá sa v živote nestratí
hubatá hubatá

Bionda Pozri príspevok
... a mali ste aj sedadlá sklopné, ktoré pôvodne boli pevné?
áno, mali sme - my sme ho kúpili už ako ojazdeného, hlavne kvôli kočíku. A keď deti vyrástli tak sa hrávali vzadu s legom, alebo s loptou - a my sme vpredu mali pokoj. Potom sme stavali chatu a všetok materiál sa na ňom odvážal. Čo sa pamätám tak mal jedinú nevýhodu: zle to kúrilo, takže sme všetci sedeli v oteplovačkách...... ná nech !!!!
Na moje prekvapenie mi minule syn povedal, že škoda že sa trabant predal, on by si ho teraz pekne dal do poriadku, bavkal by sa s ním, cipkal by ho.... no proste šokoval ma že si na neho s láskou spomínal, lebo mal "dušu".
tuta tuta

tuta je offline (nepripojený) tuta

a ja som včera na vlastné oči také BTW videla
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

hubatá Pozri príspevok
áno, mali sme - my sme ho kúpili už ako ojazdeného, hlavne kvôli kočíku. A keď deti vyrástli tak sa hrávali vzadu s legom, alebo s loptou - a my sme vpredu mali pokoj. Potom sme stavali chatu a všetok materiál sa na ňom odvážal. Čo sa pamätám tak mal jedinú nevýhodu: zle to kúrilo, takže sme všetci sedeli v oteplovačkách...... ná nech !!!!
Na moje prekvapenie mi minule syn povedal, že škoda že sa trabant predal, on by si ho teraz pekne dal do poriadku, bavkal by sa s ním, cipkal by ho.... no proste šokoval ma že si na neho s láskou spomínal, lebo mal "dušu".
Minulý rok sme boli na svadbe /Slovenka si brala Íra - alebo naopak?/ . No ale iné som chcela povedať - ako sme šli na obrad, zrazu nás predbehol bielo-modro vyblýskaný trabant. Deti to "čudo" videli prvýkrát v živote a pýtali sa, čo to je ... A na zadnom skle sa skvel nápis "Keď vyrastiem, budem BMW" . To sme zas prvýkrát videli my s mužom...
Pointa prišla na koniec: z obradu sa títo "medzinárodní mladomanželia" viezli práve na tomto čude, samozrejme s hrkotajúcimi plechovkami vzadu... tomu hovorím recesia!
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
učili sme syna vysloviť H. a moja mama sa snažila H ako húska.
a malý suverén - gagaga
šli sme sa popučiť a on pozeral, že čo povedal zle, keď vždy to tak bolo. tak sme ho hneď upokojili, že nie, že dobre - jasné, že húska robí gagaga
nika.sum nika.sum

nika.sum je offline (nepripojený) nika.sum

Matkovi (3,5r.) som nieco povedala, neviem presne ani o co islo a on na to: Tak ty ma budes takto rozculovat?
hubatá hubatá

Dialóg s pubertiačkou:

"Umy poriadne ten šalát, je tam aj slimák !!!"
"Čóóóó - a to mám umývať ešte aj slimáka ???
Trueno Trueno

Trueno je offline (nepripojený) Trueno

pisem heslo do pc a sesternica : ja vieeem ake mas heesloo - 5 bodiek !
willma willma

willma je offline (nepripojený) willma

ďalšia perlička mojej kukučky: Mamííí s prsta som si vytlačila hmyz!!! Samozrejme som ju požiadala o zopakovanie, lebo som si myslela, že som sa prepočula, ale kde ako hmyz tak hmyz. To už nevydržal môj dospelák a uviedol veci na pravú mieru - nešlo o hmyz ale hnis.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať