Dáša_
ja som tiež skúšala to prerábané, páči sa mi to. Len by som nutne potrebovala nejaký lis, aby sa to potom dalo stračiť, predsa len, nemala som to také tekuté ako pri prvej várke a tým pádom nie je mydlo tak hladké, jak by sa mi páčilo.
mydlo musíš nastrúhať čo najjemnejšie,prípadne posekať v mixéri,potom rozvariť na kašu s pridaním vody alebo oleja,kašu rozmixovať ponorným mixérom na hladko.Po daní do formičky musíš pobúchať formou o stôl,alebo podlahu,vrch urovnáš rukou alebo stierkou.Neverím,že bude potom hrboľaté.Po vyschnutí môžeš s ním párkrát prejsť po strúhadle na tej širokej časti na uhorky alebo na kapustovom alebo na hoblíku.......neverím,že nebude hladučké.
Toto nebolo rozvarené na hladkú kašu,preto je hrboľaté......ale vidno na ňom,že je to ručne robené.
Lis sa používa v priemysle,fakt chceš mať mydlo ako z obchodu? Veď používaním sa to mydlo vyhladí.