Mila123
Pán buchač, PROSÍM, nechajte, nevšímajte si moje príspevky, reagovala som na Anet ....Vás nikdy neoslovím, Váš názor ma nezaujíma........... Vaše príspevky k otázkam sú o skoro vždy urážajúce, nemiestne , Vaše reakcie na moju osobu sú, podľa môjho názoru neprimerané, hrubé, expresívne .....
pre svoju "zábavu" si vyberte inú činnosť, nie narážky na mňa.......PROSÍM........
Nechápem, prečo by som mal...čo ste vy nejaká výnimka ???
Každý máme svoj názor. Ten môj je opačný - moje reakcie sú primerané...a nevidím tam žiadnu hrubosť, expresívnosť.
Dávam len na správnu mieru určité (VAŠE) dohady, ktoré sú proste len a len mylné (teda aspoň podľa mňa).
Ja sa len čudujem, že čo taká náhla zmena...keď ste vy boli svojho času arogantná a povýšenecká k ostatným ( a teda aj ku mne), tak to bolo v poriadku ?
Dopracovali ste to až ku tomu, že z pôvodného tykania ste prešli na vykanie.....je to síce smiešne a úbohé, ale aj to o niečom svedčí.
Screen posledného príspevku, kde som na vás reagoval.
Požiadam o presnú citáciu, že kde som neprimeraný, urážajúci alebo nemiestny, hrubý a či expresívny.
Mám za to, že nič také tam nie je...a teda by som váš príspevok mohol kľudne považovať za urážku.