korela
veronikasad
Keď je na dverách ambulancie oznam "Konečné poradie určuje lekár" si veľa toho nenastrážia
S takýmto oznamom som sa po celý život NESTRETLA.
Keď som žila v Prahe, tam boli zaužívané poradové trhacie lístky ešte aj u školského lekára. Asi najspravodlivejší, jednoduchý a nekonfliktný systém. Tu som sa s ním nikdy NESTRETLA.
V bankách, poštách, pri operátoroch... to každý rešpektuje.
U nás v poliklinike sa dostaneme k lekárom iba po objednaní termínu na centrálnom call centre.
Už je vraj zrušený aj každodenný dvojhodinový bezplatný časový úsek. Neviem ako riešia akútne prípady. Lebo každý má iba 15 min.
Vraj v najjednoduchších zariadeniam majú na pacienta najviac času., toľko, koľko treba.
Ešte pred pár rokmi mala internistka na pacienta 1 hod.
Jááááj, moja šumná...ty si sa ešte s veľa vecami a či skutočnosťami ešte nestretla.
Praha je Praha...vždy bola niečo extra...o niečo podobné sa snaží Blava, ale márne...nikdy to nedosiahne. Akurát v tej povýšeneneckej arogantnosti sú si obe mestá rovné.
Banky, pošty, operátor ...? Hm...tam sa proste nedá predbiehať, nakoľko sa nedá použiť určitá formulka. A tiež tam nie je nejaká osoba (ako u lekára sestrička), ktorá berie po známosti jak na bežiacom páse. Ako môže jeden dokázať opak ? Bude sa so sestričkou hádať ? No skús...tak akurát po prvý a zároveň aj posledný krát.
Call centrum ? Takže jednoznačne chodíš do súkromného zariadenia. Akékoľvek popretie tejto skutočnosti budem považovať za lož....iba ak by si dala link na dané zariadenie, čo ty ale neurobíš.
To je čo za blud, že akútne prípady a len 15 minút ? Aleže nepovedz....to nemôžeš myslieť vážne.
Druhý extrém - internistka na pacienta 1 hodinu ? Aleže nepovedz...to nemôžeš myslieť vážne.