ivka70
Keby si si pozrel original starus (na FB), ktory, mimochodom, vidiet aj v tom clanku Pravdy, tak zistis, ze pravda ani parafrazovat nevie ....
Takze skus si najskor overit fakty, nez z toho vytvoris hoax (vdaka blbemu redaktorovi pravdy
Pretoze z navrhu zakona sa bezny clobvek nedozvie, co by mu to mohlo priniest - nie vsetci su pravnici amateri.
Áááále pozrel, nemaj boja....no asi mám iný FB, lebo to, čo som citoval z Pravdy, je aj na na ňom. Alebo možno len potrebuješ iné okuliare, prípadne ich stačí prečistiť...alebo pochopiť článok.
Takže by som povedal, že máš videnie a či okuliare na hoax...
Novinár nemusí parafrázovať !
Pripojil status od Mihála, kde si každý môže prečítať originál. Hoax by to bol iba vtedy, ak by v článku nebol pripojený status a novinár by varil z vody....
Jedno je isté, tvoja reakcia bola len preto, že som si dovolil šáhnuť na Mihála...a to jednoznačne a bez diskusií ( na to som príliš dobrý psychológ amatér ) !!!
Lenže nie je pravdou, že dával návody, ako ojebabrať štát ? Nuž je...
Ono úplne stačí, ak si jeden prejde google a výsledky sa okamžite objavia.
...tým právnikom amatérom myslíš seba ?
------------------------------------------------------
Ľudskou rečou vysvetlil ?
Nedaj sa vysmiať. Si čítala blog ? Autorka ľudskou rečou vysvetlila, že Mihál proste trieska...
Si kde videla rodinu, kde 10 detí poctivo a roky pracuje a odvádza dane ???????
Pche.......ten váš Mihálko... sa neposerte z neho...ministerko na baterky a prevracač kabátov.
Chce sa mi grcať z takých pokrytcov.
P.S.:
...a teraz, účtovníci, hajde dávať negatívne hodnotenia....šup, šup.