tiez sa mi stavalo zo zaciatku, ze som upiekla zly chlebik. Spociatku som si myslela, ze to bude pekarnickou. Pricin to moze mat niekolko:
1. cesto moze byt riedke
2. aj ked vyrobca urcuje 1 sacok kvasnic, staci 1-2 KL susenych kvasnic,alebo 1/4 kocky cerstvych, zalezi od velkosti chlebika, cesto moze prekysnut. Klesne a potom je ako blato
3. Ked pouzijes susene kvasnice po otvoreni balicka, zvysne dobre uzatvor a zbytok daj do mraznicky, inak v teple stracaju na kvalitne, cesto nevykysne
4. Pri nalievani vody do pekarne davaj vlaznu vodu
5. Pri peceni zemiakoveho chlebika, pri dlhsom miesani cesto riedne.
6. Je potrebne dodrzat presny rozpis surovin.
7. Peciem z muky Mix B je lepsia, podobny ako ma GABAZ, z bzl, muk je najlepsia aj ked cena je dost vysoka.
Pre pekarne prikladam dobre rady pre pekarne od Sonurky:
http://www.porada.sk/t13226-p8-domaci-chlieb.html
a par receptov osvedcenych:
http://www.porada.sk/t72648-p2-recep...tml#post680197