anet
majkii
Ale moja, nadprirodzena, nerobí to dobre tvojej povestnej čistej energii. Veď daj ten link na toho profesora imunológie, ktorý napísal ten "pravdivý" príbeh ako Tomáš Šímo. Alebo že by to bol profesor s výučným listom školy života? Tak to potom hej.
Jediným linkom ma tu usvedčíš s klamstva, a ja sa ti okamžite ospravedlním,
Nestrapnuj sa

Ale inak by ma fakt zaujimalo, co mas proti cistej energii? Nie je to TO, co hladate?
Takže , antivaxerka a hoaxerka manipulatívne pripojí fejkový príbeh k rozhovoru českého imunológa (jej post 17.11.2021 11:03). Ak naň - obrázok s antivaxerskou rozprávkou pre tupé hlavičky, upozorním (môj príspevok 17.11.2021 12:29), že je to zjavný fejk, lebo každému, kto aspoň trocha vie používať hlavu, mu to okamžite jasné je, ďalej svoju "múdrosť" obhajuje jej vlastným spôsobom. Nehanebne a úmyselne napíše lož, že som nazval akého si profesora imunológie fejkom (jej post 17.11.2021 13:18). Chcem tak veľa, aby mi prezradila akého to profesora som takto nazval? Ide o to, že táto trápna hoaxerka pripojí obrázok s pseudopríbehom k rozhovoru ´českého imunológa, a zastiera, akoby fejkpríbeh napísal samotný imunológ, pritom fejk napísal nejaký dilinko, a tato hoaxerka to bezočivo manipulatívne prilepí k linku pod článok imunológa.
Táto "milá" a premúdrelá šíriteľka hoaxov, s patentom na rozum a titulom z vysokej školy života sa "vie" vyjadriť a aj sa vyjadruje ku každej téme (ako napríklad k akademickým titulom - jej post 17.11.2021 14:23) . Celé dni mudruje na porade, keď na rozdiel od jej úmyselnému šíreniu hoaxov, sem napíšem pravdivo svoju osobnú a reálnu skúsenosť, ktorá ale nezapadá do jej videnia sveta, bez zaváhania ma označí za klamára. Chúďa popletené.
No a tie jej psychózy ohľadom čistej energie na ktorú sa majú premeniť zaočkovaní podľa jej želania, komentovať radšej nebudem.
Ako sa vraví, karma je zdarma a aká poraďáčka taká hoaxerka.