Stupila na otlak? Ani nie, len sa predvádza hoxerka, ktorej "pracovnou" metódou je manipulácia, šírenie lží a hoaxov na prezentáciu svojho videnia sveta. V tejto dobe, keď v nemocniciach leží na ventilátoroch väčšina nezaočkovaných a časť z nich aj umiera je šírenie šmejdpríbehov a klamstiev chrapúnstvo. To je dôvod prečo som zareagoval, bolo to už za čiarou.
O tom ako úmyselné šírenie lží spojené s obmedzenou schopnosťou používať hlavu si nám predviedla tvojou reakciou:
anet
....
mne sa paci ako dokazes nazvat profesora imunologie fejkom
tomu sa hovori kriticke myslenie.
Tak teda pozrime sa, kto by mal byť ten záhadný profesor imunológie. Zrejme dilinko z obrázka to nebude, a článok je so zamestnancom PriF UK v Prahe, Katedra buněčné biologie, Drbal Karel (RNDr.,Ph.D.).
https://www.natur.cuni.cz/biologie/b...lenove-katedry
Simplementne Anet ako odborníčka na akademické tituly a pedagogicko-vedecké hodnosti bez mihnutia oka vymenuje Drbala za profesora. Vivat Profesores!
Záver, hoaxerka buď neovláda VŠ tituly a hodnosti, alebo úmyselne klamala. C je správne, nevedomá a úmyselne klame!
Ak som ťa nahneval, že som neskoršie zareagoval na tie tvoje "pravdy", hlboko sa ti ospravedlňujem, žiaľ musím robiť aj užitočné činnosti, nei len reagovať na bláboly vševediacej vedmy, ktorá v každej diskusii má odpoveď na všetko. Síce tupú, ale jej vlastnú.
Inak úžasne je vtipná táto hoaxeročka, pomáha si postovanými hoaxami, ale moj text vraj ani originalny nie je - tak toto je už na diagnózu