Katy, súhlasím v tom, že v tejto téme by sa malo radiť, čo môžeme urobiť pre svoje zdravie. Téma sa však zmenila na osočovanie, strašenie a vytváranie paniky. Preto sa pýtam, nenapadlo vám, čo tu stále strašíte, že nie každý sa môže chrániť očkovaním? Nevadia vám tie mŕtvoly, ktoré tu ako odstrašujúce obrázky propagujete?? Podľa mňa je celé to zverejňovanie mŕtvol vrcholne neetické. No a ľudia predsa umierajú aj na iné diagnózy, alebo tie už prestali existovať? To si tu budeme pingpongovať telá z jedného kovidového brehu na druhý nekovidový? (Ja denne vidím podobné časti tiel na krabičke mlb, otáčam ju v ruke, ale poviem si, no však zajtra, alebo možno o rok..., fuj, fuj.
Mne príspevky od anet nevadia, sú s nadhľadom a vtipné tam, kde sa to vtipné hodí, na rozdiel od niektorých iných. Tie jej navodia dobrú náladu, nie sú provokačné, skôr občas podpichnú, aby sme mysleli aj pozitívne.
Niekto tu napísal, že prečo sa tu furt a stále pridávajú príspevky o tom, že tá korona nič nie je, či zo života a smrti sa tu robí dobrý deň. Nevidela som, aspoň teda mňa "nezasiahol" nijaký taký príspevok. Mne osobne vadia také smrtkové, a také, čo urážajú.