kopretinka slinty,slinty,mňááááááááám, hoď recepis
mamminta asi nemá čas,takže som to našla,stránka je v angličtine,kto rozumie,nech si prečíta,kto nerozumie,tak sa musí uspokojiť s google prekladačom.
Zloženie
* Čerstvo uvarená káva
* 2 tbsps. čokolády sirupu
* 2 tbsps. z Kahlua
* 2 tbsps. z Baileyho
* 2 tbsps. z likéru Amaretto
* Šľahačkou
* Oholený čokoláda
to majú byť asi hoblinky čokoládové
Inštrukcie
1. Po prvé, aby kávu. Nalejte do šálok (priehľadné kelímky, ak chcete vidieť vrstvy), asi 2/3.
2. Potom zalejeme čokoládový sirup (ja som použil Hershey je) do lyžice a nalejte do kávy. Jeden z tablespoonful čokoládový sirup pre každú šálku. Vzhľadom k tomu, čokoláda je hustejšia než káva, bude klesať ku dnu.
3. Ďalej Kahlua, Baileyho Irish Cream a Amaretto likér. Jeden tablespoonful každý. Nalial som si najprv, potom Kahlua tablespoonful z Baileyho a potom Amaretto.
4. Konečne, šľahačka. Vyplniť poháre po okraj. Posypeme hoblinkami čokolády a podávame. Ooh La La. Je to vážne ret-búchať dobré.
Doba prípravy: 5 minút (y)
originál tu:
http://casaveneracion.com/chocolate-amaretto-coffee/