Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Usporiadat
kendy kendy

kendy je offline (nepripojený) kendy

Aj moja pra-pra-neterka bola vychovávaná tak, aby v záhradke vždy chodila po chodníčku.. A keď si doma po sebe vynášala nočník do záchoda, išla pomaličky, aby nevyliala a hovorila si: "po chodníčku.. po chodníčku... "
kendy kendy

kendy je offline (nepripojený) kendy

Môj 5-ročný synček mi doniesol ku "káve" kockovaný cukor ;-)
MIRKA111 MIRKA111

MIRKA111 je offline (nepripojený) MIRKA111

No môjmu ockovi sa podaril tiež pekný výrok, (hoc už nieje dieťa).
- prečo dávaš do polievky ten kvietkovaný šalát (rúžičkový kel)
Odvtedy je u nás rúžičkový kel len kvietkovaný šalát.
tiny77 tiny77

tiny77 je offline (nepripojený) tiny77

z malickosti sa sklada svet. ...viac
MIRKA111 Pozri príspevok
No môjmu ockovi sa podaril tiež pekný výrok, (hoc už nieje dieťa).
- prečo dávaš do polievky ten kvietkovaný šalát (rúžičkový kel)
Odvtedy je u nás rúžičkový kel len kvietkovaný šalát.
vy ste teda romanticka rodina
lukina lukina

lukina je offline (nepripojený) lukina

Prišli sme s 2 ročnou dcérkou domov od babky a dedka, kde sme na záhrade sadili mrkvu a petržlen. Mala som "ulízané" vlasy do copu s viditeľnými korienkami. Dcérena mi pozerá na hlavu a vraví:" Maminka a kto ti sadil?"
Anja111 Anja111

Anja111 je offline (nepripojený) Anja111

Boli sme na dovolenke v Grécku a vydatá dcéra poslala manželovi nasledovnú SMS:
"Všetko najlepšie ku Dňu otcov a díky, že si užívaš a mňa si nechal doma."
ZuzanaP ZuzanaP

ZuzanaP je offline (nepripojený) ZuzanaP

:-D
Anja111 Pozri príspevok
Boli sme na dovolenke v Grécku a vydatá dcéra poslala manželovi nasledovnú SMS:
"Všetko najlepšie ku Dňu otcov a díky, že si užívaš a mňa si nechal doma."
xixi
hetty hetty

hetty je offline (nepripojený) hetty

Výrok mojej dcéry/3/: pani učiteľka povedala, že mám na chrbte semienko / znamienko/. Pomasíruj ma, vieš aké je ťažké a ako ma tlačí?
KvetkaK KvetkaK

KvetkaK je offline (nepripojený) KvetkaK

Moja 3 ročná dcérka zahlásila, keď si mala vyzliecť tepláky lebo vonku bolo teplo: ja sa nemôžem vyzliecť. My jej na to: a prečo? a ona: lebo mám chlpy )
Patrícia5 Patrícia5

Patrícia5 je offline (nepripojený) Patrícia5

Mne na otázku, prečo pomaľoval steny v izbe farbičkou môj 5-ročný syn odpovedal, že to mal "čarovnú ceruzku"... Dá sa hnevať?
jamNicka jamNicka

jamNicka je offline (nepripojený) jamNicka

stale naivna a neznala
ja som zostala prekvapená nad výrokom mojej 4- ročnej vnučky:prezerá si s veľkým záujmom nohy a potom zahlási"budem si ich musieť oholiť, mám ich strašne chlpaté"
jamNicka jamNicka

jamNicka je offline (nepripojený) jamNicka

stale naivna a neznala
alebo:jej rodičia fajčia a tak jej hovorím:" Ninka, smrdíš samá cigareta", ona položí ruku na srdce a vážne povie:"Babka, ale ja nefajčím !"
moni moni

moni je offline (nepripojený) moni

Moja 2-ročná dcéra sa upokojuje po odchode babky a všeobecne, keď už dačo nie je slovami " Není babka, ešte príde babka. Není lietadlo, ešte príde lietadlo" a pod. Minule som jej vyberala soplíky z nosa vatovou tyčinkou a ona zahlásila "Není sopel, ešte príde sopel."
LubicaN LubicaN

LubicaN je offline (nepripojený) LubicaN

Deti pozerali reprízu Bailanda...vtedy sa tam Viki s Jurajom bavili o tom, či sú romantickí a tak... Odvtedy sa naše baby hrávajú: No čo Ildi - si ty jomantikuš alebo ELEKTRIKUŠ???

Deti boli u babky na "prázdninách" (Lali bola chorá a už som nemohla zostať doma a Dani predsa nebude chodiť do škôlky keď je Lali u babky...). Keď sme si po ne prišli, prvá veta čo som počula bolo:
Mami, ty si na vine!
Nechápavo som sa pozrela a Danuška pokračuje: Ty si na vine, že má tatinko taký škaredý a boľačkový chrbátik!
Stále som nerozumela, tak im babka našepkala, aby mi to povedali celé od začiatku. A Dani spustí: Keď ti niekto naloží papenku, tak treba všetko pekne spapať a pekne tanierik vyškrabkať, ináč budeš mať rapavého muža. Babka povedala, že rapavý je taký čo má všade pupáčiky a šúpajúcu
kožu... Náš tatinko má taký chrbátik, tak viem, že keď si bola malá tak si zle vyškrabkávala tanierik.
Vybuchla som smiechom a nato prišla Lalinka a zaklincovala to:
Mami, ja sa na teba nehnevám že si škaredo papávala. Veď keby si dobre vyškrabkávala, mohli sme mať úplne cudzieho tatinka...uja Braňa alebo uja Luba...a tých ja nechcem!

*Ľubica
Patrícia5 Patrícia5

Patrícia5 je offline (nepripojený) Patrícia5

To bolo fakt dobré, Ľubica...
ZuzanaP ZuzanaP

ZuzanaP je offline (nepripojený) ZuzanaP

:-D
Marianna01 Marianna01

Marianna01 je offline (nepripojený) Marianna01

Náš malý takmer 4 ročný Miško objavuje krásy Hviezdoslavovho slovníka a vymýšľa nové názvoslovie jedna radosť. Tak napríklad, večer, keď mal ísť spať, nemohol, lebo ho bolia kraje - držal sa pri tom za boky...
ZEvina ZEvina

ZEvina je offline (nepripojený) ZEvina

šťastná babička dvoch vnučiek (od 21.9.2009 už troch) ...viac
Marianna01 Pozri príspevok
Náš malý takmer 4 ročný Miško objavuje krásy Hviezdoslavovho slovníka a vymýšľa nové názvoslovie jedna radosť. Tak napríklad, večer, keď mal ísť spať, nemohol, lebo ho bolia kraje - držal sa pri tom za boky...
Je to milé..... len aby starší nezačal chodiť za Hájnikovou ženou
nonna8 nonna8

nonna8 je offline (nepripojený) nonna8

Kedze sa tu na tychto detskych taraninkach vzdy dobre pobavim pridam aj ja nejake
moj synovec ked bol maly tak perlil jedna radost a vzdy tak aby to vsetci poculi
tak napr. radi sme sa chodili pozerat na macicku ku skole nedaleko nasho panelaku a on ked ju zbadal stale krical jeeejj Mačica Pičica
alebo jeho oblubena kniha bola Pingu a jeho oblubena postava v nej bola Pinga ktoru si hned premenoval na Pindu takze potom v kniznici sme mali soky ked krical ze si chce zobrat domov Pindu
a tiez sme mali namiesto Krtka Rudka Trtka Rudka a pod.
takze na slovensku je tych hviezdoslavov viac
pikulik pikulik

pikulik je offline (nepripojený) pikulik

Mám štyroch dospelých synov,ale tiež som si od nich všeličo vypočula.Napr.Keď najmladší syn mal 6 rokov, počul v telke slovo kulturista,tak mu manžel vysvetľoval kto to je. On sa na chvíľu zamyslel a povedal: môjho kamaráta oco je tiež kulturista. Má kľúče od kultúry./Myslel tým od kultúrneho domu-bývame na dedine/.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať