Deti pozerali reprízu Bailanda...vtedy sa tam Viki s Jurajom bavili o tom, či sú romantickí a tak... Odvtedy sa naše baby hrávajú: No čo Ildi - si ty jomantikuš alebo ELEKTRIKUŠ???
Deti boli u babky na "prázdninách" (Lali bola chorá a už som nemohla zostať doma a Dani predsa nebude chodiť do škôlky keď je Lali u babky...). Keď sme si po ne prišli, prvá veta čo som počula bolo:
Mami, ty si na vine!
Nechápavo som sa pozrela a Danuška pokračuje: Ty si na vine, že má tatinko taký škaredý a boľačkový chrbátik!
Stále som nerozumela, tak im babka našepkala, aby mi to povedali celé od začiatku. A Dani spustí: Keď ti niekto naloží papenku, tak treba všetko pekne spapať a pekne tanierik vyškrabkať, ináč budeš mať rapavého muža. Babka povedala, že rapavý je taký čo má všade pupáčiky a šúpajúcu
kožu... Náš tatinko má taký chrbátik, tak viem, že keď si bola malá tak si zle vyškrabkávala tanierik.
Vybuchla som smiechom a nato prišla Lalinka a zaklincovala to:
Mami, ja sa na teba nehnevám že si škaredo papávala. Veď keby si dobre vyškrabkávala, mohli sme mať úplne cudzieho tatinka...uja Braňa alebo uja Luba...a tých ja nechcem!
*Ľubica