Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Usporiadat
ALDA ALDA

ALDA je offline (nepripojený) ALDA

stará mama, matka, manželka
Ocko jedol keksík, dcéra si ho pýtala, tak jej odpovedal: až keď sa naješ. Syn si sadol a dal ockovi otázku: Oci, vieš mi vysvetliť, prečo si taký lakomý? Otec bol prekvapený a vysvetlil mu, že Saška ešte nejedla a potom dostane aj ona keksík. Odpoveď: A ako jej ho dáš, keď si ho už zjedol? Veď ešte máme, odpovedal ocko...a syn dodal: ale jeden už chýba, viem počítať.
petmar petmar

petmar je offline (nepripojený) petmar

Môj 4-ročný vnuk povedal rodičom po návšteve u mňa: -toho starkého mám raz rád... raz viac a raz menej.
tilia tilia

tilia je offline (nepripojený) tilia

Môj syn, keď mal 4 roky, prišiel do kúpeľne, keď som sedela vo vani a obzerá si ma: "mamička, ty máš inakšiu ciku ako ja!". Moja vtipná odpoveď: "Ja mám obyčajnú, ty máš inakšiu". Syn: " Však, ja mám takú zahnutú kostičku."
katkapekly katkapekly

katkapekly je offline (nepripojený) katkapekly

mladá mamička, ktorá chce byť naj mamou na svete ...viac
Keď som so svojím 2ročným synčekom cestovala v trolejbuse, hrozne to s nami hádzalo. Tak som mu povedala: "Ten šofér s nami ide ako so zemiakmi." A môj syn na to: "Kakojista" (traktorista)
elli elli

elli je offline (nepripojený) elli

A ešte jednu dám: cestovali sme trolejbusom, malá na kolenách, vonku kŕdeľ čiernych havranov /niekto im hovorí vrany/ a malá na celý trolejbus skríkla. aha oci, nákladné lastovičky! čo nasledovalo, asi netreba opisovať, trolejbus bol plný... majte sa[/quote]

Moje dieta podobne zahlasilo na havrany - "aha ake cierne sliepky"!

V autobuse cestou k nasim zvykla ako mala bavit okolie tym, ze mi davala otazky "co robi vietor ked nefuka, kde vtedy je a ako vyzera", alebo "kde ma slniecko postielku a ked ide spinkat ci (ono same) zhasne".... Tetusky pred i za nami mali 4 hodiny o zabavu postarane :-)))) nehladiac na tie ocakavania, aku odpoved sa mi podari vypotit
elli elli

elli je offline (nepripojený) elli

Viezli sme pribuzneho do nemocnice, a na parkovisku moje velke dieta zbadalo odstaveny autobus s napisom ZAJAZD.
"Mami, no napadlo by ta, kam vsade uz ludia chodia na zajazdy?"
uct2007 uct2007

uct2007 je offline (nepripojený) uct2007

Mne moja vnucka povedala,ked mala asi dva roky: a ja 39..."starka, ty si uz mala 100 rokov.?..lebo nevyzeraz...,alebo jej "super vyrok" starka ty si moja "superstar"-ka".,ked sledovala I.superstar..
Denisa Višňáková Denisa Višňáková
Mamička na materskej
Včera sa vyznamenal môj skoro 2 a pol ročný syn.Bol tu môj strýko a keďže nemá deti nevie kedy chápu všetko čo im človek hovorí a tak sa nad neho naklonil a hovorí mu /s poriadnou artikuláciou/ "Ahoj Matúško, no poď sem poď" a pri tom rozhadzoval rukami a naznačoval mu aby išiel za ním. Skočila som mu do toho a hovorím mu že mu rozumie, že neni talian a Matúš na to "čo si pako?" Strýko zostal ako obarený stáť na mieste.
Denisa Višňáková Denisa Višňáková
Mamička na materskej
A ešte ma napadol jeden výrok z dnešného dňa. Matúško /2r/ s ockom skladali taký detský ponk a ocko sa ho pýta: Matúško kde je ten šróbik? A Matúš: No ja ti neviem chlapec môj.Skoro som padla z fotely ako som sa smiala
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Spoluvlastníčka "Prvého nitrianskeho medveďária" ...viac
Už som na to pozabudla, ale dnes to bolo spomenuté, tak sa s vami podelím o zážitok. Doučovala som slovenčinu mládenčeka, ktorému "i" a "y" bola španielska dedina. Napísal takúto vetu:
"Deťy išli do Budapešťy".
Hovorím mu: preboha, ako si mohol napísať Y, ty nepočuješ to Ť?
a on: a ty nevidíš tie mäkčene?
Wibko Wibko

Wibko je offline (nepripojený) Wibko

Po prečítaní týchto príspevkov mi nedá aby som sa aj ja nepripojila s výrokom môjho mladšieho syna /teraz už sedemnásťročného/ pred nástupom do školy. On všetko opakoval po tom staršom, ktorý mal už prvý ročník zasebou a vždy pri ňom sedel a pozeral sa ako píše a číta.Samozrejme to chcel aj on, ale mu to nešlo. Deň pred nástupom do školy sedel smutno na svojej postielke, tak som sa ho opýtala čo mu je a on sa tak na mňa pozrel a povedal : Načo ja pôjdem vlastne do školy, keď aj tak nič neviem.
sanca sanca

sanca je offline (nepripojený) sanca

Raz som tak dlhšie pozorovala svojho 2,5 ročného syna, čo vystrája. Dostala som vtedy od neho veľmi zaujímavú odpoveď: " nekukaňuj na mňa toľko".
petmar petmar

petmar je offline (nepripojený) petmar

To ma včera zas dorazil 4r. vnuk:
- Starký, kde si ?
- Na záchode.
- Tak nič tam nechytaj, aby si si nemusel umývať ruky !
fanos fanos

fanos je offline (nepripojený) fanos

moja dcéra pomáhala v kuchyni, čistila mrkvu a opýtala sa "Mami, koľko mŕk ešte treba"
danushka danushka

danushka je offline (nepripojený) danushka

Moja 10 r. dcéra prednedávnom chcela zareagovať v zmysle ,,co tím chtěl básník říci " na rozhovor v domácnosti medzi dospelákmi a vyšlo z nej ,,tejto poézii nerozumiem"...
Olice Olice

Olice je offline (nepripojený) Olice

Deti sú jednoducho úžasné. Treba si to zapisovať a s odstupom času pripomínať, vždy sa na tom
evina evina

evina je offline (nepripojený) evina

fanos Pozri príspevok
moja dcéra pomáhala v kuchyni, čistila mrkvu a opýtala sa "Mami, koľko mŕk ešte treba"
To mi pripomenulo jeden môj vlastný výtvor , na ktorom sa doteraz zabáva moja rodina, hoci sa mi podaril v druhej-tretej triede základnej školy /ani už neviem spočítať koľko to bolo /
Mala som vytvoriť 2.p. mn. č. od podst. mena kura a vytvorila som:
...od kuráť...
danushka danushka

danushka je offline (nepripojený) danushka

evina Pozri príspevok
To mi pripomenulo jeden môj vlastný výtvor , na ktorom sa doteraz zabáva moja rodina, hoci sa mi podaril v druhej-tretej triede základnej školy /ani už neviem spočítať koľko to bolo /
Mala som vytvoriť 2.p. mn. č. od podst. mena kura a vytvorila som:
...od kuráť...

no môže byť
purna purna

purna je offline (nepripojený) purna

Môj syn, v období, keď sa učil poznávať farby, hľadal červené vedierko a hovorí: "Kde je to biele vedierko, červené ako trávička?
uct2007 uct2007

uct2007 je offline (nepripojený) uct2007

Dcéra,ked chodila do I.triedy a ucili sa "I",bol tam obrazok indiána a "precitala" "I" -Winetuuu , alebo inokedy deti sa vadili a jedna dcera hovori druhej : Prestaň ma uz trikizovat...
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať