Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Usporiadat
JaDo JaDo

JaDo je offline (nepripojený) JaDo

Môj cca 2 ročný syn sa chystal von. Bola zima, chcela som mu natiahnúť dlhé nohavica. Bránil sa a kričal: "nahatama kolínkama". Prosto chcel isť v kraťasoch.
Zulinda Zulinda

Zulinda je offline (nepripojený) Zulinda

Moja dcéra už v septembri bude mať 15-násť, už to nie je to zlaté malé diev-
čatko, ale "veľká slečna".
Keď mala 3 roky veľmi mi chcela pomáhať s pečením
vianočných koláčikov, tak mi pomáhala vykrajovať a keď som to chcela urýchliť, nechcela ma k tomu pustiť - prišiel manžel a ona hovorí: "Vy sa bozkávajte a ja budem pracovať."
A ešte jeden: jedla palacinky a oči prilepené na telke, dobehol náš psík a uchmatol jej jednu. Ona na ňho kričí: "Ješ mi moje palacinky aj ja ti budem jesť tvoje granulky!"
Katka 30 Katka 30

Katka 30 je offline (nepripojený) Katka 30

Kamoška sa zastavila u mňa na kávičku,debatovali sme aj o deťoch. Manžel hovorí: susedka má dve teti a tretie na ceste. Náš syn pohotovo: a kde to decko ide?
alexandra198 alexandra198

alexandra198 je offline (nepripojený) alexandra198

Ked sme boli s bratom este maly, boli sme raz na navsteve u tety, ktora cakala babatko a na obed bola slizikova polievka. Neskor, ked sa narodila sesternica, boli sme tam znova a brat sa spytal, kde ma teta to velke brusko. Mama mu vysvetlila, ze teta tam mala to babatko, co teraz pestuje. Brat sa zacudoval a spytal sa: Ale to ked teta jedla tu polievku, Kike padali slize na hlavu?!
alexandra198 alexandra198

alexandra198 je offline (nepripojený) alexandra198

Raz sme sa s manzelom o niecom dotahovali a manzel sa spytal: Mas svedka? Na co sa pohotovo prihlasil nas 4 - rocny syn: Mami, ja budem tvoj svedko.
tilia tilia

tilia je offline (nepripojený) tilia

Zvedavý tatko sa opýtal 4-5 ročného syna, že koho má radšej,
maminku alebo otecka a dozvedel sa. Ešte si to predstavte
s ukrutným šušlaním - Radšej mám maminku.
Prečo? - Lebo ma porodila a pôrod bolí!
olio olio

olio je offline (nepripojený) olio

Môj strýko (hrá na harmonike) išiel predčasom so zborom vystupovať v kostole na slávnostnej svätej omši a zobral so sebou aj 3,5-ročného vnuka. V polminútovej pauze vnuk vyskočil z prvej lavice rovno pred oltár a zakričal: "Dedko, a teraz zahraj: Uviazali kooózu..."
Eulalia Eulalia

Eulalia je offline (nepripojený) Eulalia

olio Pozri príspevok
Môj strýko (hrá na harmonike) išiel predčasom so zborom vystupovať v kostole na slávnostnej svätej omši a zobral so sebou aj 3,5-ročného vnuka. V polminútovej pauze vnuk vyskočil z prvej lavice rovno pred oltár a zakričal: "Dedko, a teraz zahraj: Uviazali kooózu..."

To je supééééééééér
JaDo JaDo

JaDo je offline (nepripojený) JaDo

olio Pozri príspevok
To je dobré
Dudo96 Dudo96

Dudo96 je offline (nepripojený) Dudo96

ajacik Pozri príspevok
. ja sa tu normálne rehocem, ešteže ma nik nevidí , teda okrem psa, ale ten ma nebonzne.
Síce je nemí ale všetko počíta...
skypie skypie

skypie je offline (nepripojený) skypie

Toto je fakt super oddelenie, tak dobre som sa už dlho nenasmiala. uz dva dni to tu lúskam a bavím celú rodinu.
Som tu čítala aj o modlidbách detí, tak pridám aj ja jeden výrok mojej malej (6).
Boli sme jedného pekného dňa pozrieť na hrob nášmu psíkovi a malá hovorí: maminka poďme sa pomodliť. (priznám sa nik u nás nie je pokrstený a ani malá ešte nebola v kostole, tak som súhlasila a malá spojila ruky, sklonila hlávku a smutným vážnym hlasom začala s modlidbou: "anjeličku, môj stážničku opatruj moju dušičku, a nech majú všetci peniaze!" a s kamennou tvárou sa "prežehnala". a ja som sa od potlačovaného smiechu skoro udusila
skypie skypie

skypie je offline (nepripojený) skypie

ešte ma napadol jeden zážitok z môjho detstva, ktorý zľudovel.

mala som asi 6, sestra 4. išli sme s rodičmi v aute a my sme sedeli vzadu, skrátka rodinný výlet, pohoda. zrazu moja 4-ročná sestra sa pýta mamy: "mamina vieš aký je rozdiel medzi koktajlom, kokosom a k o k o t o m (ospravedňujem sa za výraz)?"
mame sa vpredu postavili vlasy dupkom, ale povedala, že nevie a čakala na vysvetlenie.
"no kokos je to, čo má mamina v robote (robila majstreku v predajni), koktajl je to, čo nám robí z jahôdiek. A k o k o t je ten, čo zavadzia ockovi na ceste."

toľko detská logika. musím pripomenúť, že i keď otec bol bohém, mama je snáď najslušnejší človek pod slnkom, tak to veľmi ťažko rozdýchavala.
tuta tuta

tuta je offline (nepripojený) tuta

anjeličku, môj stážničku opatruj moju dušičku, a nech majú všetci peniaze!"

Krásna detská úprimnosť
pepolko pepolko

pepolko je offline (nepripojený) pepolko

mám rád poctivú prácu a seriózne jednanie ...viac
musím vám tu napísať, čo mi dnes povedal môj priateľ: má 4 ročnú dcéru , a keď ju jeho žena v obchode napomínala, aby už poslúchala a bola dobrá, lebo ju predá, tak jej s úplnou vážnosťou odpovedala: ále mamina, veď ja nemám ani čiarový kód, a ani na pás sa nezmestím ....
stepke stepke

stepke je offline (nepripojený) stepke

k detským motlitbám: Motlitba našej dcéry pred Vianocami, ked mala asi 3 - 4 roky (dnes má skoro 11): Ježiško, daj mi zdravíčko a ked sa rozhodneš, že v noci prinesieš stromček, tak ma prosím ťa zobuď.
Danta Danta

Danta je offline (nepripojený) Danta

skypie Pozri príspevok
Toto je fakt super oddelenie, tak dobre som sa už dlho nenasmiala. uz dva dni to tu lúskam a bavím celú rodinu.
Som tu čítala aj o modlidbách detí, tak pridám aj ja jeden výrok mojej malej (6).
Boli sme jedného pekného dňa pozrieť na hrob nášmu psíkovi a malá hovorí: maminka poďme sa pomodliť. (priznám sa nik u nás nie je pokrstený a ani malá ešte nebola v kostole, tak som súhlasila a malá spojila ruky, sklonila hlávku a smutným vážnym hlasom začala s modlidbou: "anjeličku, môj stážničku opatruj moju dušičku, a nech majú všetci peniaze!" a s kamennou tvárou sa "prežehnala". a ja som sa od potlačovaného smiechu skoro udusila

Teraz ma napadlo pri tejto modlitbe, ako sa ju modlila moja mala 3-rocna susedka: Anjelicku moj straznicku opatruj staru mat
ALDA ALDA

ALDA je offline (nepripojený) ALDA

stará mama, matka, manželka
Neviem, či by som to nemala napísať do témy:..čo ma dnes...?
Moje vnúčence, už školáci dvojíčky si zvykli u nás z piatka na sobotu spať. Teraz, keď som mala kopu roboty, som si povedala, že nevadí, aspoň si oddýchnem a v noci to dobehnem. Pretože vnučka ochorela, prišiel iba maý. Vypytoval sa ma, či ma ešte bolí srdiečko a potom dodal: Baby mi budeme k Tebe stále chodiť spať na víkend a požičiame Ti so Saškou na tú noc srdiečka a potom budeš celý týždeň zdravá. Po zamyslení dodal: Ale musíme vymyslieť ako Ti ich budeme dávať, aby nás nemuseli a ani Teba operovať.
Bola som dojatá a vymyslela rozprávku asi v tom zmysle, že keď papajú, poslúchajú a dobre sa učia tak mi tie srdiečka požičiavajú a ja som potom zdravá a aj ich mamina nebude mať nikdy choré srdiečko. Pre dohodu prídu aj túto sobotu, pretože v piatok idem na stretko.
Naposledy upravil ALDA : 01.04.08 at 12:37
gabikao gabikao

gabikao je offline (nepripojený) gabikao

3 rocny Tomasko bol minule vecer s tatom na prechadzke a isli okolo velmi tmavej ulicky, u maleho fantazia zapracovala a hovori: Tato, tam byva dak. "Kto tam byva?" Dak. Nepoznas daka? A aby ho uviedol do kontextu, s ocami na vrch hlavy spustil: Kde bovo, tam bovo , bov jeden dak!
ZDENIELA ZDENIELA

ZDENIELA je offline (nepripojený) ZDENIELA

som kto som
Boli sme na oslave 6 ročných narodenín synovca Miška, ktorý má staršiu 8 ročnú sestričku Katarínku.
Dedko sa pýta malého oslávenca: "Michalko, koľko to máš dnes rokov? Štyri?"
A malý na to: "Nie ja už mám šesť rokov a zachvíľu aj Katku dobehnem!"
Ivana Š Ivana Š

Ivana Š je offline (nepripojený) Ivana Š

môj 8 r. syn volá krížovky - lúštenky

a je to také nákazlivé slovo, že sme ho začali všetci používať
minule sa teta v stánku takto na mňa pozrela čo si to chcem kúpiť
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať