No ja mám doma 2 ročného syna a 19 a 20 ročnú dcéru. Syn sa práve teraz najviac učí a tie hlášky čo počúvam sa tu ani nedajú popísať. Je strašne pozorný a vníma každé slovko, hlavne svojich sestier. Každodenne niekoľko a pučíme sa tu celá rodina od smiechu. Nevie ešte poriadne rozprávať, ale toto sa naučil ako na hodinu klavíru "ta toto neni mománe", "mňa asi pojazi", pri návšteve bežne objasňuje "mamininka ma pinduju a ja pisujika", alebo "nekaj ma kukam tejku".........teraz to začína. Ale keď nám povedal, že "pod, ideme jebat" skoro ma kleplo a to bolo pátranie odkiaľ to vzal keď som všade tam kde je on a nemal to kde počuť. Nakoniec sa to zistilo a znamenalo to len "poď, ideme sa hrať" ešteže tak. Teraz tu bol rovesník, 2 ročný kamarát z Čiech a pobehoval po izbe opakovane kričiac "vagína, vagína, ...." Tak mám dojem, že výroky sú ešte len na ceste............ počkáme si a potom napíšeme ;-)
foto príloha=aj toto bolo jeho dielko. Určite sa takto neukazuje ako jediné dieťa keď chce na seba upozorniť a tiež máte podobné skúsenosti