Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Usporiadat
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

adakaf Pozri príspevok
Babka sa pýtala môjho synovca vtedy mal asi štyri roky. Že keď bude veľký a kúpi si auto či ju v ňom aj odvezie a on jej na to ale babka veď ty už budeš dávno mrtvá. Niet nad detskú úprimnosť.
Tuším sa ten film volal Vlakári a tam taky malý hovorí: "Ale babka, ved ty vôbec nei si stará, ty vydržíš ešte aj dva tri roky"

Videla som to asi pred 20 rokmi, nejak už netuším o čom to bolo, ale hláška ostala.
VladoaKatka VladoaKatka

VladoaKatka je offline (nepripojený) VladoaKatka

Naša vnúčka, (sept.bude mať 3 roky) má obľubu v pozeraní fotiek zo svadieb, DVD, no ja nešťastnica som jej vytiahla aj náš album so svadobnými fotkami, spoznala nás, usmiala sa "baka boja nevesta a dedko bol ženííích" a samozrejme to nezostalo len pri pozeraní... mám takú maličkú kyticu umelých ruží a ona výmyselníčka to vyriešila - jednu ružu oddelila tú aj so špendlíkom dala dedkovi "dedko to más piejko, daj si to na tičko" a "babka tu más sadobnú kyticu" a mne strčila zvýšok do ruky. Každých 5 minút skontrolovala deda, či ešte má ružičku pripnutú na tričku.
petovsan petovsan

petovsan je offline (nepripojený) petovsan

... to ja (na rozdiel od svojho manžela) som sa minule pri ukazovaní našich svadobných fotografií synovi tiež dobre bavila ... na otázku: Oliverko, a kto je na tejto fotke? ... sme dostali odpoveď: " maminka a UJO" ....bola som veeeľmi spokojná, že nepovedal: "tatinko a TETA" !!!!
beandy beandy

beandy je offline (nepripojený) beandy

Pýtala som sa môjho syna prváka, či je na vyučovaní aktívny, či sa prihlási. A on mi na to, že áno, hlavne keď niečo potrebuje, napr. na wc. Tak to ma dostalo.
ZEvina ZEvina

ZEvina je offline (nepripojený) ZEvina

šťastná babička dvoch vnučiek (od 21.9.2009 už troch) ...viac
VladoaKatka Pozri príspevok
Naša vnúčka, (sept.bude mať 3 roky) má obľubu v pozeraní fotiek zo svadieb, DVD, no ja nešťastnica som jej vytiahla aj náš album so svadobnými fotkami, spoznala nás, usmiala sa "baka boja nevesta a dedko bol ženííích" a samozrejme to nezostalo len pri pozeraní... mám takú maličkú kyticu umelých ruží a ona výmyselníčka to vyriešila - jednu ružu oddelila tú aj so špendlíkom dala dedkovi "dedko to más piejko, daj si to na tičko" a "babka tu más sadobnú kyticu" a mne strčila zvýšok do ruky. Každých 5 minút skontrolovala deda, či ešte má ružičku pripnutú na tričku.
buď rada, že nechcela aj svadobnú hostinu, dary a farára
Marta 10 Marta 10

Marta 10 je offline (nepripojený) Marta 10

Môj 4 ročný vnúčik bol zvyknutý, že občas k ním suseda priniesla postrážiť na pár hodín svojho malého synčeka. V taký čas mu bolo povedané, že je to len na pol hodinku, alebo na hodinku.
Keď sa môjmu vnúčikovi narodil braček a priniesli ho z pôrodnice, jeho prvá otázka bola " dokedy bude u nás?"
tuta tuta

tuta je offline (nepripojený) tuta

Marta 10 Pozri príspevok
Môj 4 ročný vnúčik bol zvyknutý, že občas k ním suseda priniesla postrážiť na pár hodín svojho malého synčeka. V taký čas mu bolo povedané, že je to len na pol hodinku, alebo na hodinku.
Keď sa môjmu vnúčikovi narodil braček a priniesli ho z pôrodnice, jeho prvá otázka bola " dokedy bude u nás?"

To môj syn mal vo zvyku opýtať sa babky, ktorá k nám prišla na víkend hneď pri príchode, že kedy odchádza . Našťastie už z toho vyrástol.
Nika Nika

Nika je offline (nepripojený) Nika

tuta Pozri príspevok
To môj syn mal vo zvyku opýtať sa babky, ktorá k nám prišla na víkend hneď pri príchode, že kedy odchádza . Našťastie už z toho vyrástol.
Toto robil aj môj brat. Chodila k nám babkina sestra a nosila nám lízatká. Brat si svoje hneď zjedol, chcel ďalšie- bol minoriadne maškrtný- postavil sa pred tetu a povedal: Pani a kedy už pôjdete domov?
spring spring

spring je offline (nepripojený) spring

Zase pridám nejake výroky mojho syna už ročného.
- bola búrka , blýskalo sa a pozeral cez okno , ja mu hovorím nepozeraj lebo sa blýska a ja sa bojím. On nato: Mami neboj sa to len Ježiško štartuje motorku a zapol nitro tak preto sa blýska
- pozeral s mojou sestrou knižku o zvieratkach a bola tam korytnačka mala v hniezde vajička, potom nejake vtáčiky a tiež mali vajíčka v hniezde a každe bolo inej farby a zrazu sa pýta: a moja mamička ake mala vajička ked ma čakala
- mami ja ked budem velký ja chcem byť terorist, lebo maju dobre zbrane a ked nie tak traktorista na družstve
spring spring

spring je offline (nepripojený) spring

mojho 5 ročného syna ...........je tam chyba
jandi jandi

jandi je offline (nepripojený) jandi

Stvorrocna dcera mi lezi hlavickou na hrudniku a pocuje mi srdiecko. Pyta sa: Mami a to srdiecko bije na bubon? Alebo ako bucha?
LubicaN LubicaN

LubicaN je offline (nepripojený) LubicaN

Keď bolo daždivo a nedalo sa toľko času tráviť vonku, detičky viac pozerali telku. Keď nikde nič nedávali, zapli si Jetix. Dosť často tam teraz dávajú aj pesničky čo spieva Hannah Montana...no a naša Lalinka sa pýta: Mamí...prečo zas miesto rozprávky spieva Hana Zmotaná?
Daninka sa hrala chrbtom otočená k telke...asi bola hladná ako vždy...tak reagujúc na vetu sestry sa spýtala: Kde je smotana, aká smotana? Do šošovičkovej polievočky?
linko1 linko1

linko1 je offline (nepripojený) linko1

:-)
Včera sme sedeli v aute, všade samá zápcha, tak malá 3-ročná sa dosť nudila, /inak keď tak cestujeme tak zvyčajne jej dám pastelky nech si kreslí/ ale teraz sme ich nemali...
pekne si sedí v sedačke, v ručičke drží ovečku a pozerá sa na ňu...
a pýta sa ma..."maminka opýtaj sa ma, čo som si teraz nakreslila..."
a ja na to/ aj keď som videla... že samozrejme nič... ved držala ovečku/
sa jej pýtam a čo si nakreslila?
a to moje malé : "maminka nič , veď nemám ani pastelky ani papier, no vidíš ovečka musíme tu len sedieť.... ani pastelky nám nedali

tak ma dostala.... dosť obklukou išla na tie pastelky...
Jana Motyčková Jana Motyčková

Jana Motyčková je offline (nepripojený) Jana Motyčková

Na dovolenku sme išli cez Ladomerskú Viesku a môj manžel, asi aby reč nestála, hovorí: "Tak deti, odtiaľto pochádza Vladimír Mečiar". Na to 8-ročná dcéra : "No to si ma teda nepotešil".
Olice Olice

Olice je offline (nepripojený) Olice

Jana Motyčková Pozri príspevok
Na dovolenku sme išli cez Ladomerskú Viesku a môj manžel, asi aby reč nestála, hovorí: "Tak deti, odtiaľto pochádza Vladimír Mečiar". Na to 8-ročná dcéra : "No to si ma teda nepotešil".
bebusyk bebusyk

bebusyk je offline (nepripojený) bebusyk

Vedel niekto, že kolobežka je aj begajnoga? Skutočne to náš Adamko používa a nakoniec sa zistilo, že je to aj cudzojazyčne
lujzag lujzag

lujzag je offline (nepripojený) lujzag

zena, matka, realista
Moj syn mal 3 roky a pocas Stedreho vecera lezal vyvaleny na pohovke, kym ja som sa "trapila" s vecerou. Zrazu mi hovori.."mami, ja si prosim cajik"! vsak ho mas na stole, sa postav a vezmi si ho...a maly na to " mami, vsak ja nemozem chodit, lebo ja mam plutvy:-)
lujzag lujzag

lujzag je offline (nepripojený) lujzag

zena, matka, realista
Ako sa mi vratilo moje "zanadavanie"...

Moj syn mal necele 2 roky a kedze som ho vychovavala sama, bez pomoci, stali sa aj chvile, ked som mlela z posledneho! Umyvala som riad, bola som chora a ledva stala na nohach, ked sa mi z ruky vysmykol tanier a sup ho na nove dlazdicky pred linkou! Tanier sa rozbil, ale odstiepilo sa aj z dlazdice. Ked som to videla, neodpustila som si na plne usta slovo ku--a. Asi o 3 tyzdne sme stali v bratislavskom Terne v Auparku v rade. Maly sedel v nakupnom voziku a dudlal si svoj oblubeny cumlik. Za nami rada, pred nami asi 5-6 ludi, ked mu zrazu vypadol cumlik na spinavu dlazku! A maly na cele Terno..."ku--a!
Poviem Vam, ani som nevedela, kde sa mam pozerat! Takto sa mi to vratilo pekne-krasne po 3 tyzdnoch:-((
diabol4 diabol4

diabol4 je offline (nepripojený) diabol4

Keď som si depilačným strojčekom depilovala nohy, pozeral sa na mňa môj 3 r. synátor a tiež to chcel skúsiť. Tak mu hovorím, že to veľmi bolí keď sa vytrhávajú chĺpky. Večer keď som ho ukladala spať mi povadal, že v žiadnom prípade nechce, aby mu narástla brada, že to bude bolieť. Ja mu vysvetlujem, že ani keď rastú vlásky tak ho to nebolí. Ale on svoje a potom mi došlo prečo... Chudáčik myslel si, že si ich bude vytrhávať depilátorom.
diabol4 diabol4

diabol4 je offline (nepripojený) diabol4

Raz som malého skúšala či pozná rôzne časti tela. Ukázala som na rozkrok a on hovorí: "Tam pipika a vajká", povedal to tak milo. A dedko sa hneď pýtal, čo tam má on. A malý zahlásil: "Ty máš vajčiská".
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať