Dlhšiu dobu som sem neprihodila nič z našich "perličiek" - tak teda:
Babkááá, to mám jesť? Veď tá polievka sa krčí! (svokra polievku zapražila o čosi viac ako bolo treba...tak sa im na tanieri "krčila")
Mami aha, nastupujú manžetky. (v programe Senzus sa zjavili mažoretky)
Mami, babka povedala, že keď v telke zarobí veľa koruniek a zoberie nás k moru, keď už mám ten pás! No a ty zatiaľ pekne pracuj a zarábaj tiež, keby babka dostala málo. (babka posiela lósy do televíznych súťaží - a keď prišla pošta z Tiposu... babka "zarobila" málo, tak pekne pracujem a pracujem... nové pasy zostali "nevyužité"...).
Dedko, aha aké dobré cukríky mi maminka doniesla. Ale nepapaj z nich, nezabudni, že máš cukrovku!
V dedine budú hody, tak treba vyčistiť potok, každý pri svojom dome vyčistí... Takto babka potok čistila, dedko drevo vozil a ukladal...deti odbehli ku kamarátke, dve si doviedli domov. Detičky vravia, že aj oni akurát potok čistia. Dedko komentoval - že to ťažko, keď u nás na hojdačke sedia. Na to Daninka dala ruky v bok a vraví: Bol si tam? Nebol, tak nehovor keď ani sám nevieš ako veľmi tieto dievčatká doteraz pracovali!
Naposledy upravil LubicaN : 12.08.08 at 11:30 Dôvod: chýbali úvodzovky na jednej strane