Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Usporiadat
Nika Nika

Nika je offline (nepripojený) Nika

Lubica H Pozri príspevok
......"mama, hoe". ja ho beriem na ruky a pýtam sa: "samko, čo ťa nožičky bolia?"
samko: "bolia nožičky."
ja: "a ja? mamu nebolia nohy? nebolia ju ruky?" (malý má 15,5 kg + som niesla cestovnú tašku )
samko sa na mňa pozrel, usmial a predniesol: "všetko v poiadku."
Dcéra keď mala asi 2 roky a pýtala sa na ruky, povedala som jej, že nie lebo je ťažká. Raz sme išli cez cestu a povedala som jej: "daj mi ruku" A ona na to: "žádné ruka. Ja chcem ťažké!!"
xima xima

xima je offline (nepripojený) xima

Pridám taký pracovný:
Učila som prváčikov ( špeciálna trieda so 7 deťmi) a prišiel nový chlapček. Mala som na sebe netradičné šaty. Musela som cez prestávku odbehnúť z triedy a keď som prišla - pela-mela - bili sa. Ešte sa to nestalo. "čo sa deje? - Pani učiteľka keď on (nový chl.) sa smial z vašej francúzkej sukne - rozčúlený Martinko. Tak som sa dozvedela že mám francúzku sukňu a že to celý deň rozoberali.
Karida Karida

Karida je offline (nepripojený) Karida

Moja 3 rocna dcera ma hrackarsky plysovy mobil a rada pozera teraz rozpravku Pinocchio. Minule sa jej pytam, ze aku ma znacku mobilu, LG, Siemens, nokia....A ona ze niee, ja mam PINOKIU
MartinIII MartinIII

MartinIII je offline (nepripojený) MartinIII

Veľká sranda tu je musím povedať
mili501 mili501

mili501 je offline (nepripojený) mili501

A zasa nieco pre deti
pes rozvrh.jpg  
rozvrh konik.jpg  
Barbie125.jpg  
Barbie133.jpg  
diplom1.jpg  

diplom2.jpg  
dopis.pap.1.jpg  
dopis.pap.2.jpg  
konik2.jpg  
pozvanka1.jpg  

pozvanka2.jpg  
1/1
Jana Motyčková Jana Motyčková

Jana Motyčková je offline (nepripojený) Jana Motyčková

Môj 12-ročný syn si pred pár dňami pozeral pokladničný doklad z obchodu a pýtal sa čo je to to DPH, tak som mu vysvetlila, že to ide štátu, že z toho sa platí školstvo, policajti atď. Dnes znovu pozeral pokladničný doklad a hovorí : "Tu je ďakujeme za nákup a malo by tam byť Fico ďakuje".
Llívia Llívia

Llívia je offline (nepripojený) Llívia

Zdrobnelina pre cicu - cicinka.

Tak hovorila kamarátkina dcéra, keď bola malá.
mamminta mamminta

mamminta je offline (nepripojený) mamminta

koza má kozičky, had má hadičky
Llívia Llívia

Llívia je offline (nepripojený) Llívia

mamminta Pozri príspevok
a krab má krabičky
mamminta mamminta

mamminta je offline (nepripojený) mamminta

Llívia Pozri príspevok
a krab má krabičky
k tomuto sa Kubko zatiaľ nedopracoval
ickom ickom

ickom je offline (nepripojený) ickom

krpec,výzor - 1/2 skutočného veku ...viac
mamminta Pozri príspevok
uhor - uhorky...
ickom ickom

ickom je offline (nepripojený) ickom

krpec,výzor - 1/2 skutočného veku ...viac
alebo už nakladačky?
Nika Nika

Nika je offline (nepripojený) Nika

ickom Pozri príspevok
alebo už nakladačky?
Martin Mocko Martin Mocko

Martin Mocko je offline (nepripojený) Martin Mocko

Niekedy mám pocit, že v budúcom živote nechcem o účtovaní ani počuť... ...viac
naša malá dcérka (1,5roka) sa naučila hovoriť niečo, čo vyznieva ako "kua" - a označuje tým buď guľu na vianočnom stromčeku a teraz toto slovo začala používať v súvislosti so slovom "schovať" - takže ak sa ide schovať pred nami - povie "kua".
Včera som ju viezol v aute - chytila sa rukou okna a povedala 1x slovo "zima" a potom ešte k tomu poznamenala "kua". My sme to pochopili, že zima je schovaná za oknom auta - vonku. Iba dúfam, že toto slovné spojenie nebude používať na verejnosti
Ežor Ežor

Ežor je offline (nepripojený) Ežor

Cez Vianoce som robila očká. Dala som variť klobásky a keď začali rozvoniavať, prišiel môj 5 ročný syn, sadol si za stôl a hovorí:
Tak už som tu. Ja mu na to : A čo má byť? On odpovedal: Cítim, cítim párky, budem jesť. Mňam. V tej chvíli som sa nezdržala smiechu. Párky sú totiž jeho obľúbené jedlo, teda až po mlieku.
gabikao gabikao

gabikao je offline (nepripojený) gabikao

U nasho skoro 4r. Tomaska sa vyskytol v skolke vazny problem:
aj Emka, aj Ninka ho uz dlhsie chcu za manzela. Tomasko nemohol uz pocuvat ich dohadovanie a uzmieril ich:
Uz sa nehadajte, tak teda budem mat zeny dve!
VladoaKatka VladoaKatka

VladoaKatka je offline (nepripojený) VladoaKatka

Naša vnúčka (3,5r.)nakoľko mala zakázaný PC na 2 dni, tak sa vrátila k starým hračkám, zobrala si krabicu s kockami a vyzvala dedka, aby s ňou išiel stavať dom. Stavali, stavali ... až sa kocky zrútili, obaja boli ticho ale vnúčke chýbala dedová slovná reakcia.
tak povedala dedkovi: dedko povedz "krucišpagát" ...

Na PC chodí sem http://www.oblikacky.cz/nejhranejsi-hry-online
valeriam valeriam

valeriam je offline (nepripojený) valeriam

Viete čo sa vyliahne z vajíčka? No predsa sliepočatko! - tvrdí môj 4 ročný syn )
monva monva

monva je offline (nepripojený) monva

Môj synovec mal taketo skomoleninky:
PUŠOŇKY - pančucháče
PINKOČ - princ
PINENA - princezna

a teraz môj malý 1,5 ročný syn volá:
ÁTN - ocko
KAKN - kačka
TATN - televízor
kkllc kkllc

kkllc je offline (nepripojený) kkllc

Mám dcérku druháčku. Učia sa podstatné mená. Dávala som jej vety a ona mala povedať kde je podstatné meno. Tak som jej dala aj takú: Včera sme boli doma. A ona na to . To je nepodstatná veta. ( bez podstatného mena).
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať