Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
uct2007 uct2007

uct2007 je offline (nepripojený) uct2007

hubatá Pozri príspevok
A takto sa hral aj pri stole: krútil tanierom a čakal až mu naložím jedlo. Lenže raz odbehol a keď dobehol, tak zakrútil aj so špenátom ........

Skoro som ho prizabila, aj stena bola obhádzaná na zeleno.
mám čosi podobné...vnučka mi chcela velice pomáhať v kuchyni, tak že ona mi otvorí kečup....
aj otvorila...
a "bylo vymálováno" na stene samé červené bodky.
Nabehli sme s mužom a omaľovali poriadne- na žlto kuchyňu. Jedného večera miešala tak divoko kakao,že šup ho a bolo na stene. Muž bol na pokraji kolapsu a zapovedal sa, že u nás sa bude maľovať až keď sa všetky vnúčence povydávajú a poženia.
Ale figu, omaľovali sme, ale nabehla znovu demolačná čata v zložení dvoch členov - vnučky a vnuka a mali by sme maľovať zase....
hubatá hubatá

hubatá je offline (nepripojený) hubatá

..... ako keby ste bývali u nás ....
nika.sum nika.sum

nika.sum je offline (nepripojený) nika.sum

hubatá Pozri príspevok
Ako vnučka vybabrala s babkou:
Boli sme včera na vinobraní a skoro som odpadla: jeden lietajúci balón 5€. Samozrejme práve za tým jej duša pišťala a otravovala že práve taký potrebuje do novej detskej izby aby zostal prilepený na plafóne:

- "dobre teda, ale 5 x nepôjdeme na kolotoč a budeš mať balón!!!"
- "áno, áno, dobre babka" ........ ochotne súhlasila, čo mi nebolo podozrivé, keďže som už mala 2 dc burčiaku v sebe.
- "Hehe a ide sa na skákací hrad, lebo ty si povedala že nepôjdeme na kolotoče a slovo sa musí dodržať !!!"

Takže tento mesiac obedujem topinky - bez cesnaku, lebo čínsky je drahý.
Mozem poradit, ak sa jej ten balon vyfuci, dajte ho znovu nafukat (to robia "len" za 2 EUR. A dobre ho treba teraz zatiahnut, nam vydrzal aj ked napoly vyfucany 2 mesiace
hubatá hubatá

ďakujeme za rady, si milá
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

willma Pozri príspevok
prispejem ďalšou perličkou: Dítko moje druhorodené školou povinné mi dalo dnes prečítať zápis o zmene termínu školskej akcie, ktorý znel: ..... Zmena termínu z organizačných dôchodcov. Tak ja raz neviem načo v momente písania myslela
Žeby na predčasný dôchodok....?
Ivana Š Ivana Š

Ivana Š je offline (nepripojený) Ivana Š

Dnešné hlboké zamyslenie mojej 14-tky:
"Mami, keď môže niekto mať preležaniny, môže mať aj presedeniny?

(Len tak medzi nami : Môže, ak je na Porade)
Llívia Llívia

Llívia je offline (nepripojený) Llívia

Treba dať pod zadnicu mäkučký vankúšik.
Lubica H Lubica H

Lubica H je offline (nepripojený) Lubica H

rodinná idylka... manžel na počítači, Samko leží na našej posteli, ja skladám veci.

manžel: "mrzne nám počítač."
Samko sa poobzerá a potom nadšene vyskočí: "muzne počítač, lebo je otvouené okno. ja som na to puišiel, vyuiešil som to."

a jeden zážitok so švagrinou - zobrala Samka so sebou do obchodu.
Samko: "Neviem, puečo je všade toľko lístia na zemi."
švagriná: "Lebo je jeseň."
Samko: "Vidíš, nemám hodinky, tak neviem, koľko je hodín."
evuš evuš

evuš je offline (nepripojený) evuš

Rozhovor mojich 2 dcéreniek : Mladšia asi niečo chcela a poprosila staršiu, aby jej to priniesla... Ja som zachytila len rozhovor potom : Staršia /10/ vraví : "a čo si tehotná" ? a mladšia /8/ nato : "čo ja viem ako som".....
puklica206 puklica206

puklica206 je offline (nepripojený) puklica206

Keď mala dcéra 2 roky chodievali s babkou a dedom do lesa na huby a spýtala sa raz : " Babka Jalka, lelele medeveď didovi luku?? " preklad: Babka Jarka, zožere dedovi medveď ruku?
LUBY LUBY

LUBY je offline (nepripojený) LUBY

konateľka
Sobota rano, stvrt na sedem, dcerka krici clllllllllllllllllln, budicek, potlebujem papat, som stlasne hladna!! manzel vravi: "Lulu, ale este trosku vydrz, dnes je sobota" a odpoved "tatino, ale ja som aj v sobotu stlasne hladna!"
Naposledy upravil LUBY : 30.09.10 at 15:08 Dôvod: preklep
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

puklica206 Pozri príspevok
Keď mala dcéra 2 roky chodievali s babkou a dedom do lesa na huby a spýtala sa raz : " Babka Jalka, lelele medeveď didovi luku?? " preklad: Babka Jarka, zožere dedovi medveď ruku?
No to je naozaj povzbudzujúce A chodíte ešte na huby? Lebo ja by som už do tej vašej hory nevliezla
hubatá hubatá

- "mamiííí, a mne ste nenechali cukríky?"
- "veď sme nemali cukríky !!!"
- "nooo.... neklam, vidím že hentam niekto rozsypal taliansku zmes !!!"
- "čo, kde.... ???"
- "jááj Miloš, veď to sú bobky od Lízy..... mali sme ju požičanú, aby spásla trávu ...."
Tamila Tamila

Tamila je offline (nepripojený) Tamila

Keď mal syn asi 4 roky, boli sme na vychádzke v lese. O chvíľu dobehol s plnou hrsťou a kričí - "pozri koľko orechov som našiel".
Pre zmenu to boli zajačie bobky.
hubatá hubatá

- "Mamiíí, rýchlo - potrebujem tvoju skladačku (bicykel), je veľa hodín a musím si kúpiť silon na ráno .... ideme na ryby"
- "No vezmi ...."
O chvíľu sa vrátil s odretými lakťami, kolenami a zúril so slzami v očiach:
-"Zabudol som si na tej tvojej hnusnej skladačke zastrčiť kolík a ona sa mi v zátačke poskladala ...... !!!
nika.sum nika.sum

Ahoj, ja sa normalne tesim na tie vyroky vasich deti, nemate to vydane knizne?
ivantt ivantt

ivantt je offline (nepripojený) ivantt

obyčajný človek
nika.sum Včera, 09:55 PM

Hi, a čo ti bráni v tom, aby si to dala na papier a dala to vydat knizne ? :-)
nika.sum nika.sum

ivantt Pozri príspevok
nika.sum Včera, 09:55 PM

Hi, a čo ti bráni v tom, aby si to dala na papier a dala to vydat knizne ? :-)
Ved su to prispevky Hubatej, tak ako ich ja mozem vydat knizne? A bolo to myslene tak, ze ti chalani boli naozaj cisla a urcite by zo zazitkov s nimi bola pekna knizka a Hubata ma aj talent na prerozpravanie.
JankaII JankaII

JankaII je offline (nepripojený) JankaII

aj ja jej to stále hovorím....
hubatá hubatá

Ale pipinky - všetky maminy majú určite milé zážitky s deťmi, len si pospomínajte, nech sa všetci zasmejeme....

Ale možno je to tým, že sme mali chalupu, na ktorú sa hrabali tráviť prázdniny všetky deti z rodiny. Do postelí sa ich zmestilo 5, takže to bola taká norma, ktorú som sa snažila neprekročiť, lebo to bolo náročné na psychiku ustrážiť toľko životaschopných detí....

Normálne sa niekedy hádali: -
" ty si bola u Miloša na chalupe minulý rok, tak teraz idem ja !!!!
" ....a keď ja uz neviem ci som bola minulý jok, tak môzem ísť aj tejaz!!!" - zaklincovala do raz najmenšia Kristínka a bolo po hádke.
Naposledy upravil hubatá : 03.10.10 at 06:40
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať