S misomisom súhlasím na 100%.
Treba si uvedomiť jedno. Ani Fico, ani Kaliňák, a ani talianska mafia Ndragheta, ktorá sa tu má ako prasa v žite desiatky rokov, nie sú retardovaní.
Z toho mi vyplýva iba pár scenárov, z toho by som dal do popredia najpravdepodobnejší, že niekto /určitá skupina ľudí v zahraničí, ktorá je napojená na tunajších politikov, funkcionárov/ chce jednoducho vymeniť súčasnú vládu a naštrbiť nálady ľudí v SR.
Vražda bola podľa mňa plánovaná v zahraničí už niekoľko rokov. Najskôr našli iniciatívneho, lojálneho novinára, ktorému boli účelovo podsúvané tajné informácie /všetko sa vygoogliť nedá, aj keď niektorí to tak prezentujú, hlavne tajné materiály vlády/. Necháme ho "akože" odhaliť obrovské prepojenie talianskej mafie na slovenskú vládu. Nakoniec ho dajú popraviť priam manifestatívnym spôsobom. Výsledok? Ndraghete v SR pôjdu po krku, Ficovi a Smeru takisto. Ak sa k tomu pridajú správni ľudia - prezident + najsilnejšie opozičné strany + rôzne neziskovky /napr. Fair play akosi podozrivo mlčí, inokedy sa vyjadruje ku všetkému/, môže z toho vzniknúť štátny prevrat.
Tým pádom sa Smer "vyklidí" z javiska, zvyšky Ndraghety tí noví "správni ľudia" vyženú a hneď sú pripravené 2 voľné miesta.
1. pre novú vládu a ich pritakávačov
2. pre nové "spoločenstvo určitých ľudí" /nechcem písať hneď mafiu/
Ak by ho chcela Ndragheta zniesť zo sveta, tak zoberie iba jeho samotného v tichosti a tak, že by ho nikdy nenašli. Ale tu, pár hodín po nájdení už NIEKTO organizoval manifestácie, pochody po viacerých mestách, žeby to niekto robil ZADARMO? Bežní ľudia ešte ani nevedeli kto bol, čo bol, čo písal, jeho meno nikdy nepočuli, ale už boli podnecovaní k rôznym pochodom za spravodlivosť a podobne.
Toto považujem za jedno obrovské, smutné DIVADLO. Nikdy som Smer nevolil, ale držím mu palce a má moju plnú podporu, nakoľko to bolo na nich jednoznačne narafičené.
Jar88 - stačí takto? Teraz napíš svoj názor, my zatiaľ ideme na záchod, aby sme sa pri jeho čítaní od smiechu nepošťali. Podľa mňa nenapíšeš nič konkrétne, tak, ako vždy.
PS: neviem si predstaviť ani hypoteticky, čo by sa stalo, ak by to nebol Kuciak, ale taký Matovič, Remišová. Ovce by asi zobrali vidly a postavili by sa pred východ z úradu vlády.
Tí, ktorí to urobili sa trošku prepočítali s tým prevratom, nakoľko žiadny nebude... :-)