citam si tu vase prispevky a uz aj ja som zatuzila po malom babatku..no ale zatial mozem prispiet len s tym co si pamatam z detstva. Tak moj brat videl reklamu na film s harrysonom fordom.no a vecer ked ho mali davat tak sa otec pyta ze co ide za film a brat mu hovori ze no sak ten kde hra merison ford
A Flinstonovcov volal pinonovci
Ked som bola ja mala tak som volala tetu Ivanu teta Inava alebo brata som nevolala juro ale rujo.
Raz sme bolu u tety Ivany a kedze sa akurat prerabal jej byt tak tam bol bordel ako v tanku. No a moj brat okamzite isiel ku chladnicke(ktora bola prazdna pretoze sa este v tom byte nedalo byvat), otvoril ju a vravi: SIlvia poooozri, Ivana nam vsetko zjedua
Alebo na Vianoce sme s bratom dostali velke horske bicykle. On mal asi tak 7 rokov a ozaj bol prenho velky. Tak mu oco pomahal aby si nan mohol sadnut. Ako si sadol na sedanku brat zahlasi:au moje gule
Asi tak pred 10 rokmi leteli take nalepky Simpsonovcov co sa lepili do albumu. Moj brat suverenne prisiel k stanku a vravi balicek simsov prosim.
A este na jedno som si spomenula. Nasa starka byva hned vedla obchodu. A potrebovala na nieco struhanku..uz si nepamatam na co tak poslala brata do obchodu nech ju kupi. Brat vtedy este nevedel povedat ani r. Cakali sme ho asi pol hodinu uz sme sa aj zacali bat.nakoniec prisiel s prazdnymi rukami. ked sme sa ho opytali preco nekupil struhanku povedal ze nemali. Tak starka isla do obchodu a ked prisla bola cela vysmiata lebo predavacka jej vravela ze bol tu jej vnuk a pytal si struhatko no a predavacka mu povedala ze struhatko v potravinach nemaju