Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Včera moja 18-ročná dcérenka v rámci debaty o jej frajerovi hodila do placu takúto životnú múdrosť: "Chlap sa nedá ovládať, ale môžeš ho obmedzovať."
(...rozhodne je múdrejšia, než som bola ja v jej veku )
Ivana Š Ivana Š

Ivana Š je offline (nepripojený) Ivana Š

ivuliatko Pozri príspevok
Včera moja 18-ročná dcérenka v rámci debaty o jej frajerovi hodila do placu takúto životnú múdrosť: "Chlap sa nedá ovládať, ale môžeš ho obmedzovať."
(...rozhodne je múdrejšia, než som bola ja v jej veku )
Ja tí nevím Karle

Ovládať sa dá, a ja už na toho svojho (po 17 rokoch) poznám metódu ako na neho,
keď chcem aby niečo spravil keď sa mu nechce (nemôže, nemá náradie - a potom to spraví ľavou zadnou)

ale obmedzovať?
to by som jedno nechcela aby obmedzoval on mňa
ivuliatko ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Veď o obmedzovaní ženy nebola reč
a bolo to myslené tak, že chlap sa nedá viditeľne ovládať, ale môžeš ho nenápadne obmedzovať
Ivana Š Ivana Š

daj návod
ivuliatko ivuliatko

Šak to je asi to, čo ovládaš v praxi
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Trochu podpichnem na toto:
Veď o obmedzovaní ženy nebola reč
a bolo to myslené tak, že chlap sa nedá viditeľne ovládať, ale môžeš ho nenápadne obmedzovať
Žena nevie čo chce, ale otravuje dovtedy, kým to nedostane!
ivuliatko ivuliatko

Aby chlapi nezhnili od nudy
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

Ovládať, obmedzovať? Propánbíčka, čo za násilnosti to chcete páchať na bezbranných chlapoch? Chlapa len stačí presvedčiť, že váš výmysel je z jeho hlavy a on už to urobí dobrovolne a rááád S chlapmi to je ako v tom vtipe čo tu nedávno koloval o mačke a štiplavej horčici.
nika.sum nika.sum

nika.sum je offline (nepripojený) nika.sum

Nas Matko dnes vecer isiel s placom do postielky : On nechce mat narodeniny! - No videli ste dieta, ktore sa netesi na darceky? Zajtra ma nas drobec 5 rockov a ja mam pocit akoby sme ho len nedavno priviezli domov z porodnice.
ivuliatko ivuliatko

Sakra, moje deťuše majú 22 a 18 a tiež mám furt pocit, akoby sme ich len nedávno priviezli z pôrodnice... Zmení sa to niekedy?
belphegor belphegor

belphegor je offline (nepripojený) belphegor

Pani učiteľka, akú budeme mať polievku ? - hovädziu
- to je zo zajaca ?
belphegor belphegor

Malá Sonička spočítavala kamarátov pri stole : - 1,2, 3, 4,.... TY ...A JA!
belphegor belphegor

Sonicke nechutil obed zo sojového mäsa,preto hovorí:
Pani učiteľka, mne to mäso zo sojky vôbec nechutí !
nika.sum nika.sum

ivuliatko Včera, 21:40
Sakra, moje deťuše majú 22 a 18 a tiež mám furt pocit, akoby sme ich len nedávno priviezli z pôrodnice... Zmení sa to niekedy?

No ja mam aj 16 rocneho :-) a aj pri nom mam pocit ze sa len nedavno narodil...cas tak rychlo leti
Beella Beella

Beella je offline (nepripojený) Beella

- Matej, neolizuj si stále tú pusinu, potom máš furt len lišaje......
- Ale mami, snáď to čoko z huby nemám umyť vodou?! (takú výčitku v hlase nášho 3 a pol-ročného som už dááávno nepočula)
witch witch

witch je offline (nepripojený) witch

človek milujúci a chybujúci
Na otázku, prečo má syn opakovane deravé ponožky na tom istom mieste, som dostala odpoveď. vieš, ja teraz chodím veľmi rýchlo a ponožky to nevydržia!
petmar petmar

petmar je offline (nepripojený) petmar

Naša takmer 3 roč. vnučka takto hovorí:
fúúj, aký smrad tu vonia!...
Ivana Š Ivana Š

witch Pozri príspevok
Na otázku, prečo má syn opakovane deravé ponožky na tom istom mieste, som dostala odpoveď. vieš, ja teraz chodím veľmi rýchlo a ponožky to nevydržia!
môj sa vyhovára na veľké palce
nika.sum nika.sum

Dnes sme brali do skolky kamaratkinho maleho. Moj mal krabicku s cukrikmi Orbit a ten lakomec mu ani za svet nechcel dat ani jeden, nech som sa snazila ako sa dalo. Ked uz sme boli v skolke, tak mi bolo luto toho druheho drobca, tak som ked nepomohlo dohovarenie, isla vydieranim a povedala som, ze ak sa nepodeli, uz mu viac take cukriky nekupim. Tak mu teda ten cukrik dal so slovami: Boli ma to, ale zober si!
2009 2009

2009 je offline (nepripojený) 2009

belphegor Pozri príspevok
Malá Sonička spočítavala kamarátov pri stole : - 1,2, 3, 4,.... TY ...A JA!
Sonička to rátala správne. A to konečné Ty moja najlepšia kamoška a ja je tiež logické. A matika je logická.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať