zlaticko14 Mám o dosť mladšiu sestru. Raz ju požiadal jej kamarát od susedov o ruku s takým ružovým prstienkom, aj keď mu povedala nie prsteň zhrabla. Keď sme sa jej pýtali prečo povedala nie tak nám odvetila, že chce najprv doštudovať škôlku a že nechce mať deti :-))
Ohľadom toho "štúdia" si mi nahrala na smeč...
Toť nedávno som nedobrovoľne pobudla zopár dní v nemocnici. Na chodbe medzi mamičkami-čakateľkami sa v neprehliadnuteľnom červenom župane premávala Angelika...
- mladá rómka. Ona sa fakt tak volala, hoci spočiatku sme si mysleli, že je to prezývka. Jedného dňa nám jedna sestrička /evidentne zhovorčivejšia/ rozprávala, ako "prijímali" Angeliku... Prišla rovno zo školy, náhle, bez vecí, ale zato v ihličkách... V kolónke povolanie mala v prijímacom formulári napísané "študentka"
/mohla mať asi 15 r./. Keď sa jej službukonajúci primár spýtal, že čo študuje, odpovedala, že študuje na špeciálnej škole
... U nás je na danej adrese len jedna - pomocná...
Takže tá Tvoja "ségra", hoci má o nejakých 10 rokov menej ako Angelika, rozumu má podstatne viac - najprv štúdium, až potom deti - a nie naopak...
Vlastne môžeš byť na ňu hrdá...