Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

Ha!!! Lenže Kazu: Ty nie si obyčajná babka - Ty si babka-účtovníčka...
A nenainštalovala si malej do školskej tašky náhodou toho Tvojho Draka - čo číha aj z Tvojho profilu?
Naposledy upravil Oliwa : 11.02.11 at 19:58
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

Tá moja mladšia vnučka vnučka má štyri, ale vyrastá medzi pubertiačkami a tie ich reči nasáva ako špongia a potom si ich precvičuje na svojich bábikách. Dnes prišli a k Valentínovi dostala odo mňa barbinu s vecičkami na prezliekanie. Zopár šiltoviek, náhrdelníky, slnečné okuliare, čelenky, keď som to vydolovala z krabice bolo toho zo dve hrste Malá sedela pri mne v kancelárii a obliekala, vyzliekala a viedla s ňou duchaplné rozhovory. Niečo mi nepovšimnuté aj vedľa uší prešlo, len ma zrazu upútalo ako vysvetľuje bárbine: "No moja miláááá, nikto nie je dokonalý" pár sekúnd obracala paňu v rukách a tak škodoradostne dodala: "Ver mi, že ani ttty" A keby ste vedeli ako hlboko som klesla. Ja som sa s tou nedokonalou bárbinou oženila Na svoju obhajobu uvádzam, že som bola prinútená A potom som sa oženila aj sprinceznou, tá bola dokonalá, závoj mala z uteráka
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Mne dnes dcéra napísala, čo ju pobavilo, čo niekde na webe našla:
Kamoška išla gratulovať s malou svojej mame, babke a celú cestu v aute ju učili: "Povieš, všetko najlepšie babinka" a podáš kvietok. Pri gratulácií malá podišla ku babke, sucho jej hodila kvet a hovorí: "Na, ty prerastená lasica." Pred odchodom z domu totiž pozerala na DVD Dobu ľadovú.
No, pobavilo aj mňa.
lorelei lorelei

lorelei je offline (nepripojený) lorelei

Kazu, ale tam mas teda veselo
lorelei lorelei

lorelei je offline (nepripojený) lorelei

Kvaka Pozri príspevok
Kamoška išla gratulovať s malou svojej mame, babke a celú cestu v aute ju učili: "Povieš, všetko najlepšie babinka" a podáš kvietok. Pri gratulácií malá podišla ku babke, sucho jej hodila kvet a hovorí: "Na, ty prerastená lasica." Pred odchodom z domu totiž pozerala na DVD Dobu ľadovú.
No, pobavilo aj mňa.
No ale ja by som chcela aj tak vidiet tie prekvapene tvare vsetkych, ked to povedala . Som ja ale skodoradostna, ze? Ale aj u nas sa to deje a ja sa na tom aj zabavim aj zahanbim, ale co uz, ked tie decka maju neskutocnu pamat a dokazu tak dobre citovat .
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Ešte pridám jeden výrok môjho dvojročného vnuka, ani za svet sa nechce pýtať, keď to na neho príde, kričí: babka pryč, mama pryč, dedo pryč, a potom keď už ostane sám, potlačí, príde k vani a hovorí: hovínku bude..
Oliwa Oliwa

lorelei Pozri príspevok
No ale ja by som chcela aj tak vidiet tie prekvapene tvare vsetkych, ked to povedala . Som ja ale skodoradostna, ze? Ale aj u nas sa to deje a ja sa na tom aj zabavim aj zahanbim, ale co uz, ked tie decka maju neskutocnu pamat a dokazu tak dobre citovat .
Ja som tiež v prvej chvíli zamrela , že čo za dieťa to je...
Ale keď som si spomenula, ako sme boli s deťmi na prvej Dobe ľadovej v kine...
Ono by ani nevadilo, že si to tie decká všetko pamätajú.
Horšie je, že človek-rodič chudák ani netuší, kedy to použijú...
A tie chvíle sú teda nevyspytateľné...
Oliwa Oliwa

Viete si predstaviť vianočný stromček, na ktorom sú: pikant, poslanky a kaplnky?

Tak tvrdila moja dcéra, keď bola malá, pretože podľa nej:
- na vrcholčeku nebola pika ale - pikant
- na stromčeku neviseli salónky ale - poslanky
- plnená figúrka bola "kaplnka" - lebo začula, ako sme sa rozprávali, že "aká plnka" je vo vnútri?
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

Kvaka Pozri príspevok
No, pobavilo aj mňa.
Moja vnučka už nejakú dobu gratuluje takto: Všetko najlepšie k tvojim narodeninám, aby si bola zdravá a aby si zdravá do roboty chodila." Nikto nevie prečo, ale musela čosi, kdesi začuť a takto si to v hlavičke zrovnala.
Oliwa Oliwa

Mne moja dcérka -škôlkarka raz ku dňu matiek gratulovala takto:
"Milá mamička, všetko najlepšie ku dňu mačiek!"
Sorry, neviem či som to spomínala v tejto rubrike...
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Nevadí - ty mačka
Oliwa Oliwa

Mňáááuuu...
Oliwa Oliwa

Kazu Pozri príspevok
Moja vnučka už nejakú dobu gratuluje takto: Všetko najlepšie k tvojim narodeninám, aby si bola zdravá a aby si zdravá do roboty chodila." Nikto nevie prečo, ale musela čosi, kdesi začuť a takto si to v hlavičke zrovnala.
Malá má pravdu ... Však hádam by si nechcela, aby Ťa do roboty - na rukách nosili!
Treba pekne po vlastných, kým sa dá a kým je kam ... Lebo keď nás raz ponesú - to už bude nem-dobre a určite to nebude do roboty - ale úplne inde...
witch witch

witch je offline (nepripojený) witch

človek milujúci a chybujúci
Oliwa Pozri príspevok
A tatíček je akej národnosti - nejakej minoritnej?
Tatíček je Trnavského nárečia, ja som Češka a deti miešanci. A na našej uličke býva cca 90% maďarských dôchodcov.
Takže asi sa nie je čo čudovať dcére, že na tú Slovenčinu veľmi nie je!
Naposledy upravil witch : 14.02.11 at 08:32 Dôvod: doplnok
Oliwa Oliwa

Gratulujééém! Tebe aj synovi k tej jednotke. A tatíčkovi k takej šikovnej manželke ... A náhodou - trnaváci sú fajn ludé, aj keď majú tvrdý oný - prízvuk...
witch witch

Ďakujem za rýchlu gratuláciu, stihla som to medzi tým zmazať, nechcela som sa chváliť. :-)
witch witch

A keď už som na seba bonzla národnostný pôvod, pridám výroky syna, keď mal 2 roky a z češtiny a slovenčiny hokej. Hovoril: Som smednej, hladnej a jdu se vyčourat. A keď môj svokor mu kládol na srdce, že na Slovensku po slovensky, malý mu pohotovo odvetil: ja môžem aj česky, ja som Češák! A bolo !
Oliwa Oliwa

A ja som si myslela, že na Slovensku aj v Čechách sa je, pije a čúra - rovnako...
witch witch

Niektorí možno cikajú zvrchovane
ZEvina ZEvina

ZEvina je offline (nepripojený) ZEvina

šťastná babička dvoch vnučiek (od 21.9.2009 už troch) ...viac
Oliwa Pozri príspevok
A už keď sme pri tej mojej susede... Keď sa pred rokmi prisťahovali, moja malá si nevedela zapamätať meno susedinej dcéry, ktorá sa volala Dianka. Moja jej hovorila - Indiánka...
Moja vnučka zasa hovorila Natálke - Natelka.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať