Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

A mohli ju hneď spojiť aj so svadobnou....
witch witch

witch je offline (nepripojený) witch

človek milujúci a chybujúci
Moja dcérka (11) ma minule pekne utrela. Večer (kedy inokedy ) prišla, či nemám požičať trojuholník, že potrebuje na geometriu. Nemala som, trochu ju sfukla, že na to prišla až tak neskoro. Potom ma napadlo, že zavolám kamoške, ktorá mala o chvíľu prísť, aby doniesla troj. svojej dcéry. Išla som malej povedať ako som to pekne zariadila a čakala aspoň "ďakujem". Malá sa na mňa pozrela a so zdvihnutým obočím sa spýtala: "A kružítko?"
Išla som do kolien.. a do vývrtky:
Zvalik Zvalik

Zvalik je offline (nepripojený) Zvalik

večná optimistka, ale už na hrane ... ...viac
witch Pozri príspevok
Moja dcérka (11) ma minule pekne utrela. Večer (kedy inokedy ) prišla, či nemám požičať trojuholník, že potrebuje na geometriu. Nemala som, trochu ju sfukla, že na to prišla až tak neskoro. Potom ma napadlo, že zavolám kamoške, ktorá mala o chvíľu prísť, aby doniesla troj. svojej dcéry. Išla som malej povedať ako som to pekne zariadila a čakala aspoň "ďakujem". Malá sa na mňa pozrela a so zdvihnutým obočím sa spýtala: "A kružítko?"
tak toto poznám aj ja, tiež u mojej 11 ročnej slečny...
Oliwa Oliwa

Teda dámy, to čo ste za nezodpovedné matere , keď nemáte doma v zásobe pravítka a kružitká....
To mńa sa tento problém netýka. Dcéra má "už" 14 a syn "ešte len" 9.
A kdyby něco - suseda to istí... Má oproti v dome obchod - Papiernictvo....
PS: Susedov si treba vedieť vybrať...
Oliwa Oliwa

A už keď sme pri tej mojej susede... Keď sa pred rokmi prisťahovali, moja malá si nevedela zapamätať meno susedinej dcéry, ktorá sa volala Dianka. Moja jej hovorila - Indiánka...
plada plada

plada je offline (nepripojený) plada

witch Pozri príspevok
Ja neviem, Ty si nechodila do školy, nevieš, čo potrebujú štvrtáci na geometriu?
Dúfam, že aspoň ceruzky si mala nachystané a zastrúhané.
hubatá hubatá

hubatá je offline (nepripojený) hubatá

Medzi súrodencami:
- "ticho buď, nebúchaj, bolí ma hlava !" - hovorí dcéra synovi
-" ti šibe..... ako môže niečo čo je duté - bolieť ?" - podpichuje ju syn.
lusielaL lusielaL

lusielaL je offline (nepripojený) lusielaL

Oliwa Pozri príspevok
Teda dámy, to čo ste za nezodpovedné matere , keď nemáte doma v zásobe pravítka a kružitká....
To moja prvacka ma takto v zasobe pera Tornado,ved co ked spoluziakom bude chybat???A niekedy nema ani pani ucitelka!minule zahlasila.
Oliwa Oliwa

No vidíš - možno budúca majiteľka veľkoobchodu s kancelárskymi potrebami . V horšom prípade - majiteľka požičovne .
Naposledy upravil Oliwa : 11.02.11 at 14:28
witch witch

witch je offline (nepripojený) witch

človek milujúci a chybujúci
plada Pozri príspevok
Ja neviem, Ty si nechodila do školy, nevieš, čo potrebujú štvrtáci na geometriu?
Dúfam, že aspoň ceruzky si mala nachystané a zastrúhané.
Priznám sa, nemala, mala som len lepidlo . Ale malá je už piatačka, asi som sa nechala uniesť, že na druhom stupni bude zodpovednejšia . Komentár k 2. stupni sa mi dostal pri polročnom vysvedčení, keď prvýkrát nemala samé1: Však už som na 2. stupni, už samé mať nemusím! (jej starší brat mal tiež samé naposledy vo 4. ročníku, ale ten chodí na 8 ročný gympel - že tam je to náročnejšie, to ju netrápi).
A dvojku zo Sj zdôvodnila: keď ja na tú slovenčinu nie som, ako tatinko.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Kočky! To samé je aj u mňa. Moja šestáska sa dovalí v piatok z intráku, praští kabelu do kúta a ta het na čavargoše. A šoky potom zažívam v nedeľu okolo obeda, keď zahlási: "Ocííííííí, potrebujem, aby si mi kúpil.... " a začne menovať zoznam. Vtip je v tom, že sa to dá kúpiť len v papiernictve, alebo špecializovanom obchode. Pýtam, sa, že kedy to potrebuje. Odpoveď: Včera už bolo neskoro a to už odchádza späť na intrák. Tak jej (trúbe) vravím, nech si to namaľuje, keď mi to oznamuje vtedy, keď sú tie obchody zatvorené.
Hľa, dnešná mládež. Trieska to s ňou o stenu, myslí to na boh vie čo, ale chcú to hneď, najskôr včera.
Oliwa Oliwa

Myšáčik, keby Ti to pomohlo /ako prevencia proti Tvojim víkendovým infarktovým stavom /, vedľa tej našej susedy, čo má to papiernictvo, je voľný pozemok /už len postaviť dom a nasťahovať sa /. Len to máš asi kúsok od ruky, keď si až z ďalekého východu...
Oliwa Oliwa

witch Pozri príspevok
Priznám sa, nemala, mala som len lepidlo . Ale malá je už piatačka, asi som sa nechala uniesť, že na druhom stupni bude zodpovednejšia . Komentár k 2. stupni sa mi dostal pri polročnom vysvedčení, keď prvýkrát nemala samé1: Však už som na 2. stupni, už samé mať nemusím! (jej starší brat mal tiež samé naposledy vo 4. ročníku, ale ten chodí na 8 ročný gympel - že tam je to náročnejšie, to ju netrápi).
A dvojku zo Sj zdôvodnila: keď ja na tú slovenčinu nie som, ako tatinko.
A tatíček je akej národnosti - nejakej minoritnej?
misoft misoft

Asi sa naučím čarovať a budem sa "premiestňovať".
Oliwa Oliwa

Prípadne lietať na metle a bude z Teba Miso Softer ...
misoft misoft

SMatilda SMatilda

SMatilda je offline (nepripojený) SMatilda

Oliwa Pozri príspevok
A už keď sme pri tej mojej susede... Keď sa pred rokmi prisťahovali, moja malá si nevedela zapamätať meno susedinej dcéry, ktorá sa volala Dianka. Moja jej hovorila - Indiánka...
Moja malá neter si nevedela zapamatať mená svojích sesterníc lebo boli až dve!! Mirka a Evka. Volala ich veľká Mirka, malá Mirka. Keď sme ju opravili to je Evka nie Mirka tak sa preorientovala- veľká Evka, malá Evka
Oliwa Oliwa

To zase ja mám sesternicu, ktorá sa volá Milka. Jej manžel je Milan.
Môj syn ich kedysi volal ujo Milan a teta Milanka...
Kazu Kazu

Kazu je offline (nepripojený) Kazu

Oliwa Pozri príspevok
Ako mater si už tú nezodpovednosť môžem dovoliť, ale ako babka by som to neriskovala. Ja mám stále plný šuplík pravítiek, trojuholníkov, ceruziek s gumou na konci, lacných penteliek a večných pier. Tá moja vnučka má "už" 13 a v školskej taške má asi draka. Okamžite zožerie každé pravítko
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

Kazu si správna babka
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať